Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

drag-queen-pze25.webp
Odakle je ovo ahahahaha vrh

Meni je stvarno svih zao jer su od jutros tamo stalno u pokretu i ne iznenadjuju greske na kraju. Stvarno se preteruje sa tim.

Iako mi je Mask najdraža PZE pesma ove godine, nadam se da neće pobediti. Jednostavno, na sceni mi nije to to, hladno je, a u prvih 30 sekundi se sve desi i posle toga se nastup potpuno razvodni, njena dikcija slaba... Bila bi gotovo pa siguran ispadak na ESC-u, a to ne želim Vukayli jer je predivna devojka.

Ziri gleda pored volala i umetnost, zato je Zorja imala 10 a Teya Dora 12, tkd is toga je sigurno da ce Vukayla biti pobednik tu a Princ ili Ohajo mozda iza nje, ali mnogo me zanima kako ce Mimi proci tu da li ce da je osakate kao Breskvicu prosle god

Eh kad bi bilo ovako:
Mimi 12+ 5=17
Princ 10+6=16
Harem 8+2=10
BxD 7+1=8
Ohajo 6+4=10
Vukayla 5+10=15
Lensy 4+3=7
Filari 3+1=4
Tam 2+7=9
Milan x Caka 1+0=1
Biber 0+12=12
:D
vuklayla je vec 3.po lajkovima odmah ispod harem I Mimi, nema sanse da prodje tako lose od publike, vrv ce ona I Haremke da se bore za prvo mesto

Nadam se da ako Haremke pobede da će ih sponzorisati neki naš poznati dizajner i šminker.
SVe treba da zigleda skuplje i bolje usklađeno. KValitet šminke, bar kako izgleda na sceni, se previše razlikuje. Isto važi i za perike, neke deluiju mnogo kvalitetnije od drugih.

I takođe bih izbegao polumesec, da ne popizde muslimani.

Вукејла вечерас добива жири, Там публику. У збиру мислим да Там иде. Харемке ће врв бити високо код обоје, па ако неко баш подбаци код жирија и публике врло лако иду оне.

Там има тај памтљив рефрен, доста етно елемената у песми, девојка је право лепа и пристојна, лепо пева, у медијима се провукла и прича да су избегли са Косова. Све је то магнет за публику.

Жао ми је само што нису у кореографију убацили неке там-там бубњеве у рефрену уз оно дурум дурум. Она у средини, а плесачи око ње као у неком ритуалу ударају у бубњеве.

Eto kaze Vukejla da ce za Bazel dodati vise kretanja i energije za nastup, jer su imali samo mesec dana da spreme ovaj pa nije mogla sve sto je htela, pa ako je nekome bila previse staticna, ne morate da se brinete

Back