Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Samo nek promeni i bice super. Tam je potencijal. Ono je stvarno bilo prejezivo.

Meni to izgleda još gore od ovog što smo dobili. Najlakše nalepiti jermenski nastup, i ubaciti stare stvari, kao da jedino one asociraju na turbo žurku...
Pa dobro, nekome je tako još gore i užasnut je, a kada bi npr Moldavija nekad servirala nešto slično, ljudi bi otkinuli i bilo bi makar 150 tvt poena.
Ja nisam rekao da mora kompletno da se prenese kao što je napisano već da se razradi koncept. Jermenski nastup je nalepljen kao primer kako da se napravi interakcija sa publikom. Ne treba bukvalizovati taj video sa Tvitera, samo su navedeni primeri da bi nam taj dečko dočarao svoju viziju nastupa i ja sam stvorio neke slike u glavi i oduševljen sam. Baš bi bio zabavan momenat na sceni, za razliku od ovog agresivnog flopa koji nam je servirala. Uostalom, džabe ovde polemišemo o novim konceptima, kada bi nastup ostao 90% isti, žena je ubeđena da je razvalila.

Ja nisam fan ni moldavskog izražaja, a ova njegova vizija, zvuči mi jako loše idejno. Možda bi realizacija mogla biti ok, ali pre bih akcenat da bude na žurci, a ne nekim sporednim motivima. Pomenuti jermenski nastup volim, mada opet drugi žanr muzike je u pitanju. Definitivno treba da bude energičnija na sceni, jer za sada, ni ž od žurke nismo dobili.

Ziri Vukayla 12 Princ 10
Publika Mimi 12 Haremke 10
Sta ce biti kad se sve sabere bas me zanima ko zna mozda ode i tam ako dobije 8 sa obe strane
Ja mislim da će Biber i Sedlar biti u vrhu pored Vukayle kod žirija.
Kod publike će biti baš neizvesno.

Nije bitan redosled nastupa u finalu danas ako je pesma hit, SERVING KANT je nastupala prva pa evo sad je otisla na evroviziju, sve moze da se desi

Back