Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Koliko ovaj koncept ima potencijala, možda previše mallo svega pa bih smederevac izbacio, ali kada bi se ovaj koncept razradio mislim da bi bila baš zapažena na esc televotingu. Šteta...

Kad bi RTS prihvatao savete sa strane/sponzorstva i slično pa da nešto bude. Zar nije Baby Lasagna imao neke sponzore sa strane za RTTD na ESC-u?

Ne znam zašto RTS ne voli da ispiše naziv pesme i izvođača na tambnejlu, bilo bi potpunije. I ono što je još gore, iskoriste printskrin iz nastupa umesto da lepo fotkaju nastup i onda tu profi sliku iskoriste.

maxresdefault.webp

maxresdefault2.webp

Meni to izgleda još gore od ovog što smo dobili. Najlakše nalepiti jermenski nastup, i ubaciti stare stvari, kao da jedino one asociraju na turbo žurku...

Iskreno nisam baš za to da ako pobijedi nastup bude skroz u Moldavija fazonu, očito da bi ga morala da mijenja, ali više bih volio hip-hop motiva da ima, samo da ima plesača koji su cijelo vrijeme na sceni, naravno da ima nekih i folk elemenata, ali ne da bude baš glavni dio nastupa

Meni bi Mimin nastup najbolje prosao da je atmosfera neka kao u klubu, mozda i sa nekim oskudno odevenim igracicama.
Bolje da je pucala na neki prostakluk nego na ovu agresiju.

Verujem da je Tam izmenila neke delove, verovatno je i bosa ali svesni smo svi da ne može u velikoj meri nastup da se menja. Ne vidim je uopšte kao favorita. Bar po reakcijama ljudi po mrežama. Previše mlako i loše da čak i sa izmenama ne može da se probije na vrh. Morala bi da promeni kostim za početak.

Na deformeru (nezvanično glasilo sns) pljuju li pljuju po Evroviziji.

Kao da stvaraju atmosferu da se Srbija trajno povuče, naročito nakon mogućeg neuspeha u Bazelu. Nadam se da grešim.

Back