Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Što se tiće drugog polufinala (pošto nisam stigao ranije)...........manje-više isti utisak kao i prvo polufinale, s tim što je definitivno bilo zabavnije za praćenje.

"Durum Durum" mi i dalje ima najveći potencijal za ESC ali uživo mi nije to to (baš kako sam se, nažalost, i pribojavao), iako je vokalno bilo na mestu. Ali ne odaje utisak da je ovo pobednička pesma. Prosto, fali nešto. Ako i ne pobedi, nadam se da ćemo je videti i na nekom narednom izdanju obzirom da je, svakako, reč o velikom potencijalu za ESC.

Vukayla je ostavila najjači utisak na mene. Meni je ovaj nastup vrh i ceo paket je najpriblžniji onome što je idealno rešenje za nas. Međutim, i dalje mi pesma kao pesma "škripucka". Ovde je suprotna situacija u odnosu na tam. Nastup me je kupio ali mi pesma nije toliko dobra kao "Durum Durum". Ipak, uprkos tome, dajem joj prednost večeras zbog nešto boljeg opšteg utiska.

Mimi mi je totalna katastrofa. Meni je ovo lično transfer blama. Sad mi je utisak još gori nego ranije, sad joj ni bod ne bi dao na forumskom glasanju. Vokalno (ako se ovde uopšte i može o tome govoriti) strava i užas, pokreti isto tako.....deluje kao da ju je scena "progutala" (mogu samo da mislim kako bi to izgledalo na ESC-u). Takođe, izraz lica kao da je MMA borac koji se sprema da uđe u ring i premlati protivnika :ROFLMAO: Bukvalno zamišljam i nekog stranca koji prvi put sluša i gleda sve ovo na ESC-u pita se čemu ova agresija i zašto ova cura toliko galami :ROFLMAO: Da ne govorim tek o nabeđenom stavu i hvalisanju bez ikakvog povoda. Bar da je "servirala" pa da kažemo, može joj se. Mislim da bi sa njom, svakako, bilo jako teško sarađivati jer ona je očigledno u nekom svom svetu i ona misli da je ovo što je predstavila vanserijsko. U igri je i dalje ali ne zaslužuje pobedu ni po jednom parametru. Nadao sam se da će me razuveriti ali ispostavilo se da mi je intuicija bila dobra od samog početka jer od samog početka nisam verovao da će ovo ispasti dobro.

Princ, što se mene tiče odličan, jedan od najboljih 👋 Sve na mestu. Nije ovo taj momenat u kojem treba da se predstavi Evropi ali ako bi se kojim slučajem desilo, ne bih imao ništa protiv.

Žao mi je za AltCtrl :( Meni su bili sjajni, Veroniki su bili i prvi favoriti. Zaslužili su finale više od Sedlara i Maršala svakako.

Joca Ajkula je highlight u negativnom smislu što se ovog polufinala tiče.......kao da se nagutao helijuma pred nastup, ne znam kako drugačije ovo da objasnim :ROFLMAO: Bolje je zvučao dok je imitirao Paju Patka u green roomu, u svakom slučaju.

.....

Što se tiče večerašnjeg finala, biće vrlo tesno i neizvesno. Miriše na pobedu Harem girls, ali može da se desi i da na kraju trijumfuje neko na koga ne računamo. U svakom slučaju, tako je kako je, svakako nas čeka ozbiljan posao ko god da pobedi jer će sam plasman u finale ove godine biti vrlo težak zadatak. I kad je već tako, neka pobedi onaj ko, prosto, večeras bude najbolji.

Jesu li bili u žiriju ikad ili skorije Marko Kon, Aleksandra Milutinovic npr?
Možda bude neko od njih. Ne bih se iznenadio da vidim Luku ili Konstraktu, ne znam da li su javno podržali nekog.

Mislim da smo imali sasvim dovoljno storyline's za jedno PZE da mogu da kazem da nije bilo bas katastrofa. Pesme i nastupi su bili uzasni u odnosu na ono kako sam ih zamisljao kada su najavljeni izvodjaci, ali za jedan redovan PZE u vanrednom stanju, dovoljno.

Ajd' i jedna pozitivna stvar za Mimi, koliko god da je razočarala i pesmom i hajpom i nastupom ali stvarno ima taj "stage presence", ovo igranje stvarno daje vajb Miljane 😅, ali scena je bila njena od početka pa do kraja.

Moramo da smislimo drag imena do uveče, da prizovemo odličan plasman, a zašto ne i više...😻✨

Ja ipak predviđam da će pobijediti Mimi Mercedez, ali očekujem borbu između nje i Harem Girls.

Back