Aleksa49
Ekspert
A 2027. za Mariju Šerifović. Taman 20 godina od pobede. Kad mogu Loreen i Mans dva puta da pobede može i Marija!Sve se crta za Zorju i Zeljka Joksimovica 2026. and I'm all here for it
A 2027. za Mariju Šerifović. Taman 20 godina od pobede. Kad mogu Loreen i Mans dva puta da pobede može i Marija!Sve se crta za Zorju i Zeljka Joksimovica 2026. and I'm all here for it
Nadam se da ovo ne znači da će samo pustiti njihove PZE nastupeNo spoilers, but we know that at least three of Serbia's former Eurovision acts are going to be making an appearance; each of them widely regarded as big fan faves!
Vrv Marija, Joksa i fazon Nevena Božović, njih mogu da zamislim da prihvate da nastupajuhttps://eurovision.tv/story/serbia-pesma-za-evroviziju-final-2025
Nadam se da ovo ne znači da će samo pustiti njihove PZE nastupe![]()
Pa dobro, nekome je tako još gore i užasnut je, a kada bi npr Moldavija nekad servirala nešto slično, ljudi bi otkinuli i bilo bi makar 150 tvt poena.Meni to izgleda još gore od ovog što smo dobili. Najlakše nalepiti jermenski nastup, i ubaciti stare stvari, kao da jedino one asociraju na turbo žurku...
Realno Marija bi trebalo da se prijavi sledece godine i dovede ESC u Beograd na godisnjicu.A 2027. za Mariju Šerifović. Taman 20 godina od pobede. Kad mogu Loreen i Mans dva puta da pobede može i Marija!
I taman nek Finska pobedi, ihaaa..sve kao pre 20 godRealno Marija bi trebalo da se prijavi sledece godine i dovede ESC u Beograd na godisnjicu.
Ja mislim da će Biber i Sedlar biti u vrhu pored Vukayle kod žirija.Ziri Vukayla 12 Princ 10
Publika Mimi 12 Haremke 10
Sta ce biti kad se sve sabere bas me zanima ko zna mozda ode i tam ako dobije 8 sa obe strane