Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

I ja mislim da idemo u finale, Princ je jedna fascinantna pojava i ima glascinu. Samo mi je zao sto izvodjace tipa Bojane Stamenov i Princa saljemo sa najslabijim pesmama

Da je kojim slučajem Sloba obrnuo mesta Vukayli i Princu, u Bazel bi otišle Haremke. Čak da je zarotirao i Sedlaru i Princu, opet bi išle Haremke, dakle došli smo do toga da je od 5 članova žirija, taj jedan sa najvećim odstupanjima doveo do ovoga gde smo sad.
Dobro, to svakako stoji, ali to je isto tako već par godina unazad. I ja to ponavljam svake godine. Ali prethodnih godina takva moć nije bila problem?
Ponavljam da je po žiriju najbolju pesmu imala Vukayla, a ne Princ, a ni Haremke nisu osakatili jer su im bile 4. favorit. Pominješ šta bi bilo da je žiri glasao drugačije, a gde je onda šta bi bilo da je publika glasala drugačije? Šta da je Vukayla dobila 8 od publike ili Haremke 12 - išle bi u Bazel.
Sa druge strane ja ne znam kako se izračunava koja pesma ima najbolji potencijal za ESC? Je l' postoji neka formula za to? Ili možda da pitaju OGAE forum pre nego glasaju (zapravo čak su i to na neki način uradili izglasavanjem Vukayle)? Čak i kad bi fanovi Evrovizije bili u žiriju imao bi odstupanja i dijametralno suprotna glasanja. Sve je stvar subjektivnog doživljaja muzike i ne možeš da znaš sa sigurnošću da li bi nešto drugo možda bolje prošlo jer u jednoj godini možeš da šalješ samo jednu pesmu. Na Evroviziji su u godini dana razmaka pobeđivali Sobral i Neta... ko bi ikada rekao da Sobral ima bilo kakav potencijal za uspeh?

Neću, zašto bi se smorio. Kakve veze ima što nije pobedio moj favorit. Podržaću Princa maksimalno kao i sve naše predstavnike do sada.

Ja se i dalje sećam njenog komentara za Madonu “mrtva baba na federe skače”. 😂
e nek je docekala i ona da bude baba.... ona je mrtva baba koja ni ne skace na federima. govno

Australija , Austrija ,Grčka, Malta , Izrael , Finska, Litvanija sigurni finalisti . Jedino da se ponadamo da nas Crna Gora , Austrija, Australija i Švajcarska izvuku sa glasovima , pa na konto dijaspore uđemo eventualno kao 9 ili 10.

Konstraktu uopšte ne treba uzimati kao poređenje za bilo šta, već izuzetak koji se verovatno nikada više neće dogoditi. Konstrakta je postala favorit svih, čak i onih koji nisu voleli pesmu (tu i sebe ubrajam), nakon polufinala, postala je viralna i kupila i žiri i publiku.
Ove godine u gomili nebitnih, pobedila je jedna od pesama i za to se ne može kriviti samo žiri. A uz to, da nisu fejlovali favoriti od Prinčeve pobede ne bi bilo ništa.

Pa ja ne krivim samo žiri, krivi su i Bojana i David, a i Princ, svi su oni uložili u kartice više nego u nastup.
Joj isuse bože, predstavlja nas nastup koji ima AI animacije ženskog lica, blamčina 😭

Pa eto, samo jedan faktor da je izostao, ishod bi bio drugačiji. Koliko god da sam kivan na BxD i njihovu glasačku mašineriju, ipak sam kivniji na metuzalemski žiri koji nije u stanju da se pomakne milimetar od svoje zatucanosti i poimanju muzike kao u kamenom dobu.

I posle prespavane noći, ne mogu da se opasuljim. Neironično, ovaj naš glas foruma (ili makar OGAE članova) bi trebalo da čini 1/3 ukupnih glasova. Dakle trećina publika, trećina žiri i trećina mi. Ispada da mi kao okoreli fanovi imamo više sluha od "stručnjaka".

I ja mislim da idemo u finale, Princ je jedna fascinantna pojava i ima glascinu. Samo mi je zao sto izvodjace tipa Bojane Stamenov i Princa saljemo sa najslabijim pesmama
Crna Gora ima veće šanse, nema teorije da i jedni i drugi prođemo u polu finalu gde samo publika glasa.

Narod je generalno zadovoljan izborom sudeći po komentarima na vesti o pobedniku, ugl. pozdravljaju pobedu. Sećam se kakva je pljuvacina bila na Teya Doru, a pogotovu na Blacka, tako da će Princ def. imati široku podršku domaće javnosti na ESCu, što ovi ranije nisu imali uopšte.

Mi fanovi da najzad prihvatimo da ne može uvek po našem. Bilo je diskutabilnih pobeda (gledano sa tačke publike) i prošle godine i 2023. pa i 2019. al se nismo bunili jer nam je odgovaralo.
Ne znam bas kakva je prihvacenost, idi na YouTube i procitaj komentare. Neko ce mu odseci taj satirani manbun lol

I da prodju bice proganjani kao Breskva, s tim sto oni nemaju armiju fanova da ih brani

• Like
Reactions: FFM
Na kraju mi ga malo i zao, nije ni svestan sta ga ceka kad mu RTS pogasi ekrane ne bi li Kris poveli na ekskurziju. Zamislite da su Haremke ili Vukayla otisle, samo trosak 🥴

Back