Dobro, to svakako stoji, ali to je isto tako već par godina unazad. I ja to ponavljam svake godine. Ali prethodnih godina takva moć nije bila problem?Da je kojim slučajem Sloba obrnuo mesta Vukayli i Princu, u Bazel bi otišle Haremke. Čak da je zarotirao i Sedlaru i Princu, opet bi išle Haremke, dakle došli smo do toga da je od 5 članova žirija, taj jedan sa najvećim odstupanjima doveo do ovoga gde smo sad.
e nek je docekala i ona da bude baba.... ona je mrtva baba koja ni ne skace na federima. govnoJa se i dalje sećam njenog komentara za Madonu “mrtva baba na federe skače”.![]()
To nije istina jer mi Konstrakta nije bila u užem krugu favorita ni prvi, a pogotovo ne drugi put.I opet dođosmo do - nek glasaju kako god hoće, ali da su moji favoriti u zbiru na vrhu.
Strašan prizor.ali Kosjerina koja jauce dok clan zirija daje podrsku studentima![]()
Crna Gora ima veće šanse, nema teorije da i jedni i drugi prođemo u polu finalu gde samo publika glasa.I ja mislim da idemo u finale, Princ je jedna fascinantna pojava i ima glascinu. Samo mi je zao sto izvodjace tipa Bojane Stamenov i Princa saljemo sa najslabijim pesmama
Ne znam bas kakva je prihvacenost, idi na YouTube i procitaj komentare. Neko ce mu odseci taj satirani manbun lolNarod je generalno zadovoljan izborom sudeći po komentarima na vesti o pobedniku, ugl. pozdravljaju pobedu. Sećam se kakva je pljuvacina bila na Teya Doru, a pogotovu na Blacka, tako da će Princ def. imati široku podršku domaće javnosti na ESCu, što ovi ranije nisu imali uopšte.
Mi fanovi da najzad prihvatimo da ne može uvek po našem. Bilo je diskutabilnih pobeda (gledano sa tačke publike) i prošle godine i 2023. pa i 2019. al se nismo bunili jer nam je odgovaralo.