Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Upravo to. U slučaju prolaska će samo nastaviti da pravdaju svoju frazu "veliki uspeh za jednu malu zemlju". 💀
Kako ono beše: "Imamo ograničeni budžet, znate mala nam pretplata", pa kad se spomene da neko bude sponzor PzE/samog nastupa na ESC odmah krene nadobudno "MI SMO PUNOPRAVNA ČLANICA I BI JUA", kao da im je Papa lično dao to članstvo.

BxD bi ladno pobedili da je bio proporcionalni sistem. Znaci kod nas sa tim sistemom kod nas moze neko random da anulira sve zive glasove
Koliko god mi ne odgovara pobeda Princa, još više bi me nerviralo da su njih dvoje pobedili u proporcionalnom sistemu zahvaljujući muljanju i kupovini glasova... nije fer plej i na crnoj su mi listi. Drago mi je da su uzalud potrošili novac 🙏🏻

Sta ti je zivot, fanatici Princa godinama osporavali Lukinu pobedu jer je dobio 10p na televotingu (oko 200 glasova mu falilo za 12), a sada njihov ljubimac pobedio sa jos manje poena 😪
I ne samo njegovi fanatici nego i sam Princ. X puta je komentarisao kako je najbitnije ko je pobednik publike i da je to on bio, i da zna da bi bolje prosao od njega. I ne samo te godine, nego i sada pred ovaj PZE. I ne samo ovo, nego i drugih izjava gde je pun sebe (ne zdrava doza samopouzdanja), a bez bilo kakvog pokrića. Ove pesme su mu jos i ok u odnosu na ostalo što je izbacivao u prethodne 2 godine. Znam da nije postojao konsenzus oko pobedika ove godine, i nije baš realno da se svaki put svi slože kao oko Konstrakte, al da pobedi neko ko nije bio ni medju top 5 favorita mi je baš bez veze...

BxD bi ladno pobedili da je bio proporcionalni sistem. Znaci kod nas sa tim sistemom kod nas moze neko random da anulira sve zive glasove
Znači ne treba ga uvoditi. Već treba ograničiti broj glasova sa jednog broja telefona na 5. Pa ako neko baš puca od love neka kupuje i dalje, ne može mu se zabraniti. Ali sigurno neće biti ovakvih malverzacija. Samo što RTS-u to ne odgovara jer ne bi bilo bi 50 hiljada glasova ukupno.

Back