Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

• Pohvale za tam koja je pametna, talentovana lutka koju čekaju dobre stvari. ❤️
  • Pohvale za Haremke koje su igrale pametno, prikrile slabosti i iskoristile svoje jače strane. I u pesmi i u nastupu. Deluju kao začuđujuće nesujetna grupa dragica. Ljubav i za hrabrost. ❤️
  • Pohvale za Oxajo koji su nam konačno doneli profesionalni, promišljeni i vizuelno doterani nastup jednog rok benda, I nama i festivalu i toj celoj vrlo zanimljivoj, a u Srbiji u medijima zanemarenoj sceni ovo dosta znači. Očekujem iz tog sveta još dobrih kandidata. ❤️
  • Pohvale za Anu koja nam je, dosledna sebi i svom stilu, donela biserčić od pesme, najbolju poeziju, važnu poruku i besprekorno produciranu stvar.❤️
  • Pohvala za Rap Gorillu koji nastavlja da nam na PZE predstavlja muzički jako zanimljivu muziku ❤️

Kolika se fama po internetu digla oko HG ( lajkovi, pregledi, trending, organizovanja gledanja po kaficima), pomislio sam zaista da će dobiti televoting i to bar ovoliko koliko su imali Bojana I David.

Očigledno fama i očekivanja nisu bila u skladu sa realnosti.
Pa i dobili su ako se realno gleda. Mislim da je opšti konsenzus i u javnosti van ovog foruma da je Vukayla dobila žiri, Haremke publiku i izađe Princ kao "zlatna sredina".

BxD su osvojile TVT samo formalno, na papiru.

A kako nam je počela sezona tako se i završila - antiklimaktično.

Meni je i danas veće razočarenje što je Tam flopnula sa glasovima, nego što je Pr**c pobedio. Pa jbt, taj tip pesme i nastupa bi Šveđani ili Ukrajinci usavršili do te mere da bi sigurno bila materijal za top 5, dok kod nas bude bukvalno seen i pored značajnog napretka u odnosu na pf. Jezivo stvarno.

Meni je i danas veće razočarenje što je Tam flopnula sa glasovima, nego što je Pr**c pobedio. Pa jbt, taj tip pesme i nastupa bi Šveđani ili Ukrajinci usavršili do te mere da bi sigurno bila materijal za top 5, dok kod nas bude bukvalno seen i pored značajnog napretka u odnosu na pf. Jezivo stvarno.
Slažem se, još pesma je vrlo keči i to bi baš grmelo da smo produkcijski vešti.

Pa i dobili su ako se realno gleda. Mislim da je opšti konsenzus i u javnosti van ovog foruma da je Vukayla dobila žiri, Haremke publiku i izađe Princ kao "zlatna sredina".

BxD su osvojile TVT samo formalno, na papiru.

Formalno, zvanično - dobili su. To je to. Rezultati kažu tako. Kasno je sad za drugačije ishode.

Al kolko je ona uspela da popravi nastup za 2 dana, svaka čast. Baš šteta...još veća što je pitanje da li bi RTS uspeo da izvuče maksimum iz nastupa sve i da je otišla.

Tam je sa svojom pesmom tako podsetila na neke pesme od Madam Piano, koja zadnjih 20 godina nije na sceni...

meni se iskreno dopao princev nastup, ko zna sta ce rts uraditi do maja, ako moraju da menjaju sve...sa druge strane mozda sad rts sredi sve savrseno, kad nas i ne zanima previse :D

Meni je i dalje nevjerojatno da netko na RTS-u još uvijek misli da je dobra stvar da žiri od 5 osoba ima 50% težine ukupnih poena. Suludo. Barem da su tipa neki žiriji po regijama, pa da je u svakom tom žiriju po 5-6 ljudi da to sve malo ima neku težinu, a ne ovo. Ne znam ko normalan bi se uopće i prijavljivao na festival s takvim sistemom

Iskreno, mislim da je PZE mrtav. Ne vidim poentu festivala više kada neko može da izmanipuliše ceo televote u svoju korist i kada se pregledi kupuju i dele kao bombone. Ne znam ni koliko mogu da krivim RTS kad su očigledno takmičari ti koji se bave muljanjem.

Znači ili da se vrati interni izbor sledeće godine ili da se glasa preko neke aplikacije gde moraš da uneseš svoj JMBG i da jedna osoba može da pošalje jedan glas.

Jednostavno ne zaslužujemo da imamo SMS glasanje, previše smo korumpiran narod.

meni se iskreno dopao princev nastup, ko zna sta ce rts uraditi do maja, ako moraju da menjaju sve...sa druge strane mozda sad rts sredi sve savrseno, kad nas i ne zanima previse :D

Sreca sto niko ne pamti Azerbejdžan 2014

Back