Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Evo i mene ponovo. Iskreno izbegavam forum kad god saznam neku informaciju. Ali evo, s obzirom da smo saznali datum izlaska pesama. Prema mom skromnom mišljenju, uz dobar nastup imamo moguću pobedničku pesmu. Jedva čekam da poslušate. ☺️
Sad se sećam ko si od prošle godine 😭 znam ko si i na TW (mislim) i da si rekao kad izlaze pesme.
P.S Nisam onaj Aleksa P koji paniči na tagu Hahahahha

У недељу навече анализирамо текстове и распореде по полуфиналима да видимо ко су најозбиљнији фаворити

Ма распоред да, текстови не.
Углавном знамо да су они који наступају око 8. позиције и тамо пред крај у игри за побједу

Бојана и Давид и Там отварају полуфинала?

Danas su na Red tv gosti bili Bojana i David pa sam ih malo slusala. Kažu da je pesma brza ali potpuno drugačija u odnosu na prošlogodišnju. Nastup ce im ponovo biti energican i bice delova gde se igra ali manje nego prosle godine. Kaže David da sad imaju iskustva za razliku od prosle godine i znaju gde su gresili i trudi ce se da to isprave. I oni si takodje indirektno potvrdili da ce ove godine biti malo drugacije glasanje, tj. da ce publika imati veci ucinak u ukupnom broju glasanja

Status
Not open for further replies.
Back