Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nadam se da ubuduće neće puštati na festival kontroverzne pesme koje bi imale šanse za pobedu zbog izvođača. Ne treba nam takva beda na svu ovu bedu.

Ja licno nisam za taj proporcionalni sistem, ali ako ga vec uvode zar onda nebi trebalo i da povecaju broj članova u žiriju?

Ja licno nisam za taj proporcionalni sistem, ali ako ga vec uvode zar onda nebi trebalo i da povecaju broj članova u žiriju?
U suštini je i dalje osnova 50-50, samo drugačija raspodela. Kad se dodele svi bodovi svakog člana žirija (5x58), to će ujedno biti i ukupan broj poena na televote koje treba dodeliti po procentima.

Ja mislim da se televote ekstremi poput Breskve neće u skorije vreme ponoviti.

Ja mislim da se televote ekstremi poput Breskve neće u skorije vreme ponoviti.
Verovatno neće, ona je dobila skoro 50 hiljada SMS-ova. Mislim da tu brojku niko neće oboriti. Ne znam koja "estradna zvezda" bi trebalo da se pojavi na pze i sa kakvom pesmom kako bi prebacila preko 50k.

A za povećanje članstva u žiriju sam mislio naš žiri + uvođenje internacionalnog žirija (recimo iz komsijskih zemalja) ili bilo kojih drugih.

Ja bi uveo proporcionalni sistem tako da maksimalan broj poena koje neka zemlja može dobiti od publike bude isti kao maksimalan broj poena koji se može dobiti od žirija npr. 5x12= 60 ili 8x12= 96.... ove godine imamo 15 finalista i ako bi max. bio 60, da dodela televote poena ide ovako- npr. 4, 8, 12, 16, 20.....52, 56, 60....

Tu bi opet žiri imao moć da kalkuliše i sabotira nekoga namjerno ako želi

Sad se sećam ko si od prošle godine 😭 znam ko si i na TW (mislim) i da si rekao kad izlaze pesme.
P.S Nisam onaj Aleksa P koji paniči na tagu Hahahahha
Tako je. Verovatno naslućuješ. Vidim da ovde pojedini ismevaju tuđa mišljenja, ali mišljenja su subjektivna stvar. Što se tiče imena, ne znam, verovatno bih trebao da ga promenim, jer treba da postoji samo jedan Stefan. Nema veze, bilo je komentara i kada sam rekao za Filarrija da se takmiči pa se zaista i takmiči, uglavnom, ljudi će uvek pronaći razlog da hejtuju.

Status
Not open for further replies.
Back