U suštini je i dalje osnova 50-50, samo drugačija raspodela. Kad se dodele svi bodovi svakog člana žirija (5x58), to će ujedno biti i ukupan broj poena na televote koje treba dodeliti po procentima.Ja licno nisam za taj proporcionalni sistem, ali ako ga vec uvode zar onda nebi trebalo i da povecaju broj članova u žiriju?
Verovatno neće, ona je dobila skoro 50 hiljada SMS-ova. Mislim da tu brojku niko neće oboriti. Ne znam koja "estradna zvezda" bi trebalo da se pojavi na pze i sa kakvom pesmom kako bi prebacila preko 50k.Ja mislim da se televote ekstremi poput Breskve neće u skorije vreme ponoviti.
Ja mislim da se televote ekstremi poput Breskve neće u skorije vreme ponoviti.
Mislim da tu brojku niko neće oboriti.
Tako je. Verovatno naslućuješ. Vidim da ovde pojedini ismevaju tuđa mišljenja, ali mišljenja su subjektivna stvar. Što se tiče imena, ne znam, verovatno bih trebao da ga promenim, jer treba da postoji samo jedan Stefan. Nema veze, bilo je komentara i kada sam rekao za Filarrija da se takmiči pa se zaista i takmiči, uglavnom, ljudi će uvek pronaći razlog da hejtuju.Sad se sećam ko si od prošle godineznam ko si i na TW (mislim) i da si rekao kad izlaze pesme.
P.S Nisam onaj Aleksa P koji paniči na tagu Hahahahha
Nemojte odmah skakati, sacekajte da izadju pesme. Mozda bas jeste mnogo bolja nego prosle godine.Znači da ne očekujemo mnogo od njih dvoje ove godine...
Nije ismevanje, samo ogromni i opravdani skepticizam prema opisivanju pesama sa našeg izbora kao pobedničkih.Vidim da ovde pojedini ismevaju tuđa mišljenja, ali mišljenja su subjektivna stvar.
Ovo je bila šala, ne shvataj sve ozbiljno, pogotovo ne ovde xDŠto se tiče imena, ne znam, verovatno bih trebao da ga promenim, jer treba da postoji samo jedan Stefan.
Čisto sumnjam. Voleo bih ali mislim da je to nerealno očekivati. Do sada smo iz godine u godinu obarali rekord u broju sms-ova. Ova godina mi ne deluje tako, ali videcemo, ko zna.Mimi će dokazati suprotno![]()
Zato sam za internacionalni žiri.Tu bi opet žiri imao moć da kalkuliše i sabotira nekoga namjerno ako želi