Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kod teksta je valjda dovoljno da samo ima nekog smisla i da nije neka teška patetika i da nema psovki...

A zar ne postoji neko pravilo da su kompozicije u vlasništvu RTS-a, te da oni mogu da izaberu drugog izvođača za pesmu? Zar nije tako bilo kad je Princ odustao pa je upala Tijana? @Miloš tako nešto 😂 ili sam ja pobrkao malo. Uglavnom možda ostane pesma a neko drugi je bude pevao.

A Goca Tržan se te iste godine povukla nakon objave pjesama.

Malo sam se poigrao sa nazivima pesama i temom umetnosti i napravio banere za jutjub. Verujem da će RTS bolje napraviti, ali bilo mi je zanimljivo da napravim kako ja doživljavam njihovu temu.

View attachment 29158

View attachment 29159

View attachment 29160

View attachment 29161

View attachment 29162
Ja sam ovo video na tviteru i počeo da tražim na Jutjubu, profi 🙏🏻 Od ponedeljka ulazim full u diskusiju, iako nemam hajp ali nadam se pristojnom izboru što se pesama tiče. Nisam mnogo komentarisao jer čekam pesme.

Ju, mi zaboravili na misteriju zvanu Jett Vega, mada ja idalje msm da je to ona žena iako je nisam videla na 'nanana' videima? Zapravo, zaboravila sam i na PZE.

• Like
Reactions: FFM
E onda steta, jer ona Miloseva prica kako ta Maya sto je pisala tu pesmu ima registrovanu vinariju na ime Vega i slično, nema toliku simboliku, osim ako joj ovo nije brat recimo ili neko tako blizak.

Zašto šteta, dečko je baš simpa pojava, ako ima dobru pesmu i lepo peva, samo napred. Saznaćemo uskoro:)

Status
Not open for further replies.
Back