Nema veze premijera na Youtube sa curenjem pesama nego zakazivanje objave za muzicke platformeNece vam baneri za premijere pre ponedeljka ujutro. Neće zakazivati ranije premijere baš zato da ne bi procurele pesme.
A zar ne postoji neko pravilo da su kompozicije u vlasništvu RTS-a, te da oni mogu da izaberu drugog izvođača za pesmu? Zar nije tako bilo kad je Princ odustao pa je upala Tijana? @Miloš tako neštoili sam ja pobrkao malo. Uglavnom možda ostane pesma a neko drugi je bude pevao.
Koreografiju joj radi ista devojka koja je radila prošle godine koreografiju Durlanskom
Bili su i tekstoviProšle godine mislim da su bili samno baneri bez tekstova, a godinu pre toga bile su sa tekstom
Ja sam ovo video na tviteru i počeo da tražim na Jutjubu, profiMalo sam se poigrao sa nazivima pesama i temom umetnosti i napravio banere za jutjub. Verujem da će RTS bolje napraviti, ali bilo mi je zanimljivo da napravim kako ja doživljavam njihovu temu.
View attachment 29158
View attachment 29159
View attachment 29160
View attachment 29161
View attachment 29162
Pa jeste joj brat, mislim da se pisalo o tome...E onda steta, jer ona Miloseva prica kako ta Maya sto je pisala tu pesmu ima registrovanu vinariju na ime Vega i slično, nema toliku simboliku, osim ako joj ovo nije brat recimo ili neko tako blizak.