Pa super si, i ja sam pokušavao...Malo sam se poigrao sa nazivima pesama i temom umetnosti i napravio banere za jutjub. Verujem da će RTS bolje napraviti, ali bilo mi je zanimljivo da napravim kako ja doživljavam njihovu temu.
View attachment 29158
View attachment 29159
View attachment 29160
View attachment 29161
View attachment 29162
Серија Бољи живот >>>> Срећни људи
Жао ми је не пишем ја правила
Слична ствар се дешавала и у Белорусији пар година уназад. Епилог знамо. Вучић =Лукашенко=Ким Јонгил=Алијев=диктатура, цензура, мрак и слепилоNece Vucic ni docekati ovogodisnju Evroviziju. Ne bojte se.
Ne nadaj seСлична ствар се дешавала и у Белорусији пар година уназад. Епилог знамо. Вучић =Лукашенко=Ким Јонгил=Алијев=диктатура, цензура, мрак и слепило
Nije isto, nama ustav ne dozvoljava više od dva mandata predsednika za razliku od njihovog, a ni jedan član SNS ne može da pobedi u prvom krugu, ako opozicija bude imala normalnog kandidata, a sa ovakvim stanjem u državi gube predsedništvo, parlament verovatno ne ali bi i njega izgubili na sledećim izborima jer bi im novi predsednik povukao glasače.Слична ствар се дешавала и у Белорусији пар година уназад. Епилог знамо. Вучић =Лукашенко=Ким Јонгил=Алијев=диктатура, цензура, мрак и слепило