Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Па забавни програм РТС-а је прилично отворено подржао протесте и студенте, не видим зашто би се такмичари повлачили из игре због незадовољства информативним програмом. Могу таман да искористе прилику и пошаљу неку поруку са фестивала народу

А иначе, због ове атмосфере у народу, чини ми се да ће опет гласове добити нека спорија пјесма, али ајде да видимо
Tako je. Ako neko treba da se proziva i crveni + da se izjasni oko čitave situacije koja traje mesecima, onda je to informativa, posebno uredništvo. Njihovo sramotno izveštavanje i nespretno okretanje glave od onoga što se dešava na ulicama, dok se sa druge strane daje prostor govoru mržnje Vučića & co. je za osudu. Hvala Bogu pa su i se i novinari pobunili.

А онај Мимин твит јој баш није требао сад јер су почели масовно да је прозивају на Твитеру, да јој се не обије о главу само. Видјех да је са Кајом снимила неки стори и најављују нешто, да неће она са њом на сцену?

Joj, ali ljudi preteruju sa reakcijama na taj Mimin tvit. Pominju kako je pogrešno da učestvujemo i razmišljamo o Evroviziji dok se država raspada. Jedna Ukrajina, koja je u ruševinama, učestvuje, baš me zanima da li njihovi ljudi gledaju tako negativno na njiihovo učešće. A zapravo treba biti suprotno, treba učestvovati i možda poslati neku bitnu poruku.

Pa nismo u građanskom ratu, ne daj Bože.

Ljudi preterano drame kao i uvek. Politika ne treba da se meša u ostale sfere. Svakako je festival u martu, do tada će se tenzije verovatno spustiti ili će ova pobuna dobiti nekakav epilog svakako.

A i da ne bude tako, koja je korelacija između unutrašnje politike jedne države i ESCa? Smešno mi je to kako se kod nas uvek na ESC gleda kao da se ide u rat lol.

Last edited:
Bože kakva drama, kakva povlačenja sa PzE, šta je vama? Da su sutra objavili pesme niko ne bi primetio da nema pesme PGP urednika.

Veća je stvar iskoristiti takvu platformu kao što je PzE i poslati (afirmativnu) poruku, ma koliko suptilna bila. Ovde se ne radi o politčkim, već o mnogo širim temama koje su u interesu čitavog društva.

Šta ja to čujem? Da neću čuti jedinu pesmu o kojoj sam pisala na temi-"Storia del amor ", pa još na harmonici.

FCadnSoXMAsF05S

Imao je Graja svoju Molitvu. Bolje da bude zapamćen kao kompozitor pobedničke pesme i pošten čovek.

Kao što je neko već napisao pre par nedelja, neko bi mogao da nastupa sa crvenim rukavicama. I to je vid neke poruke koja može doći do gledalaca. Iolandini nokti u finalu prošle godine su takođe bili poruka, jako suptilna koju nije svako primetio, ali svakako skroz na mestu i lepo od nje.

Veća je stvar iskoristiti takvu platformu kao što je PzE i poslati (afirmativnu) poruku, ma koliko suptilna bila. Ovde se ne radi o politčkim, već o mnogo širim temama koje su u interesu čitavog društva.
Mislim da znam ko će to da uradi u finalu. Mama😍
ps. Mislim da ćemo sve rešiti pre festivala

Status
Not open for further replies.
Back