Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa i nisam se nešto potresao zbog njegovog povlačenja, svakako sam očekivao da mi mi njihova pesma bude među najgorima jer mi ne prija njihov zvuk.
Ne verujem da će odložiti izbacivanje pesama, već će zamena imati pravo da revampuje pesmu do festivala. 2022. je Chegi bend upao nakon objave, znači oni nisu imali nikakvog vremena za doradu.

Ova panika da će se festival otkazati i da će se ponoviti moldavski scenario mi je smešna. Moguće da je u pitanju nešto interno između zaposlenih u RTS-u, postoje dve struje tamo pa je verovatno došlo do sukoba interesa. Neće se sad sigurno povući svi ostali učesnici zbog jednog Milana Nikolića i bande lol. Zamislite Maju da odustane, pa naučna fantastika 😂

Ne bi me čudilo ni da Jelena Pajić odustane, ipak peva u jednoj RTS-ovoj emisiji, to se valjda računa kao da radi kod njih, a ovamo na instagramu kači objave o štrajku i protestima

Mislim da ova situacija ne bi trebalo da utiče na povlačenje, pa Ukrajina koja je u ratu 3 godine i koja se bukvalno raspada ESC učešće nikada nije dovodila u pitanje, naprotiv, rekao bih da im je to postalo pitanje od nacionalnog interesa. Politička i društvena situacija trenutno jeste katastrofalna i zabrinjavajuća, ali mislim da ste prilično neutemeljeni u tim izjavama o potencijalnom odustajanju.

Uhh kud se Danijel Pavlović nije prijavio i prošao konkurs, on takođe ne bi odustao, pa bi bio (vokalni) pokolj između njega i Maje 😂

Ivan Simic je rekao da je poslao pesmu ali da nije prosao konkurs. Kaze da je ocekivao da ce proci. Mozda on?

Inace ko ne zna to je onaj decko sto peva jedna rec jedna pesma po TikToku, a i bio je pretprošle godine u Zvezdama Granda.
Znam ko je Ivan, gledala sam ga u Zvezdama Granda. Uvek je pravio šou sa Popovicem i zirijem i na tu foru je prolazio. Pevanje je bilo tu i tamo. Mada mislim da bi mogao da ima dobru pesmu i vrh nastup na pze

Ne bi me čudilo ni da Jelena Pajić odustane, ipak peva u jednoj RTS-ovoj emisiji, to se valjda računa kao da radi kod njih, a ovamo na instagramu kači objave o štrajku i protestima
I Haremke podržavaju proteste. Pitaćemo @Lefkada Tsunami pa da čujemo iz prve ruke da li uopšte razmisljaju o tome.
Nadam se da ne.😊

Pa ovaj Milan je bio sa Konom 2009. u Moskvi, harmonikaš i svaka pesma mu sa harmonikama. Oni stvarno prizivaju 2009. godinu...

zvrcka.gif

Па забавни програм РТС-а је прилично отворено подржао протесте и студенте, не видим зашто би се такмичари повлачили из игре због незадовољства информативним програмом. Могу таман да искористе прилику и пошаљу неку поруку са фестивала народу

А иначе, због ове атмосфере у народу, чини ми се да ће опет гласове добити нека спорија пјесма, али ајде да видимо

А иначе, због ове атмосфере у народу, чини ми се да ће опет гласове добити нека спорија пјесма, али ајде да видимо
Majsta psiholog 😁

Za koga znamo da ima sporu pesmu?? Zapamtio sam da Tanja Banjanin ima lepršavu.. 😆 Princ možda opet 😁

Maja je deklarisana SNS podguzna muva i prototip njihove psihopatologije. Sada kada joj se pružila prilika da pokaže svoj raskošni talenat i počasti nas vrelim letnjim megahitom na PZE-u, da odustane? Svašta. :ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Back