Regulus
Ekspert
Imamo Natali Blamix kod kuće
Imamo Natali Blamix kod kuće
Mi kukamo, a zamislite kako je tek Oliveri i organizatirima zbog svega.spisak u decembru, dve diskvalifikacije, jedno povlačenje, Olivera tuži Vučića zbog PZEa, pesme u ponedeljak
HAJP POSTOJI
Znam ko je Ivan, gledala sam ga u Zvezdama Granda. Uvek je pravio šou sa Popovicem i zirijem i na tu foru je prolazio. Pevanje je bilo tu i tamo. Mada mislim da bi mogao da ima dobru pesmu i vrh nastup na pzeIvan Simic je rekao da je poslao pesmu ali da nije prosao konkurs. Kaze da je ocekivao da ce proci. Mozda on?
Inace ko ne zna to je onaj decko sto peva jedna rec jedna pesma po TikToku, a i bio je pretprošle godine u Zvezdama Granda.
I Haremke podržavaju proteste. Pitaćemo @Lefkada Tsunami pa da čujemo iz prve ruke da li uopšte razmisljaju o tome.Ne bi me čudilo ni da Jelena Pajić odustane, ipak peva u jednoj RTS-ovoj emisiji, to se valjda računa kao da radi kod njih, a ovamo na instagramu kači objave o štrajku i protestima
Daleko bilo!!!Taman svi odustanu i ide Maja interno![]()
Majsta psihologА иначе, због ове атмосфере у народу, чини ми се да ће опет гласове добити нека спорија пјесма, али ајде да видимо