Ma ne...Lignjo, šta si se zakačio toliko za Filarija? Nova simpatija?![]()
Da, Ivan je inače od velike koristi
Meni je to bilo bolje od druge pesmeSad kad Filarri opet nudi nesto kao "posle me e e e ne"...
Znači za jednu sezonu + 60k.Pred prošli pze je bilo oko 120k, fin rast nema šta...
The drama. Mislim da je i samom Ivanu taj momenat na forumu smešan, bar po onome što sam video. A ako nije može da kaže + je jedan od urednika foruma, ne treba mu advokat.Ne pljujte toliko Ivana, žao mi ga. Pa čovek je samo novinar i radi i brani i hajpuje za svoju kuću, onog pored njega što je prošle godine bio u podkastu, sa bradicom, i koji je pričao o top plasmanima, ne spominjete. Pa i da je slagao, jedna laž nije vredna bulinga svakog dana. Shvatio je već da je pogrešio.
Jedva čekam.Zasto imam osecaj da ce mi se svideti Majina pesma?Jos kaze sve je nezno...Bas ce biti kad krene da peva![]()
Pa studneti su nam dosta kreativni, tako da bi imali wow preformans i nastup ove godine sa njima sigurno.Iskreno ja bih sve ovo batalio ove godine i poslao kvartet 4 muzikalna studenta, sa sve transparentima, bas bi bilo mocno.