Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pred prošli pze je bilo oko 120k, fin rast nema šta...
Znači za jednu sezonu + 60k.
A setite se koliko je bilo 2018 i 19-te, jedva 20-ak hiljada. Ove sezone ide na preko 200k!
To je dokaz koliko je festival uznapredovao i koliko ga je Olivera podigla na visi nivo dovodjenjem mlađih izvodjaca. Moramo joj svi za to odati priznanje. Svaka cast i svima ostalima ali ona je najzaslužnija!

Ne pljujte toliko Ivana, žao mi ga. Pa čovek je samo novinar i radi i brani i hajpuje za svoju kuću, onog pored njega što je prošle godine bio u podkastu, sa bradicom, i koji je pričao o top plasmanima, ne spominjete. Pa i da je slagao, jedna laž nije vredna bulinga svakog dana. Shvatio je već da je pogrešio.

Ne pljujte toliko Ivana, žao mi ga. Pa čovek je samo novinar i radi i brani i hajpuje za svoju kuću, onog pored njega što je prošle godine bio u podkastu, sa bradicom, i koji je pričao o top plasmanima, ne spominjete. Pa i da je slagao, jedna laž nije vredna bulinga svakog dana. Shvatio je već da je pogrešio.
The drama. Mislim da je i samom Ivanu taj momenat na forumu smešan, bar po onome što sam video. A ako nije može da kaže + je jedan od urednika foruma, ne treba mu advokat.

Nisam advokat nikome, samo mi ga žao. Meni tako izgleda sa strane, kao buling, ja bih se uvredila. Plus ako želite informacije sigurno vam neće dati, nego uzvraćati istim.

Pa informacija je i podkast. A ove godine ga pre PZEa nismo imali. I sad ćete reći 'ni ne treba nam ako će nas lagati', al sigurno ne bi pričali isto kao prošle godine.

Status
Not open for further replies.
Back