Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ladno nista od tekstova, pih...
Lepo kažu psihološke knjige, nemojte se vezivati za očekivanja 😁😁

Iskreno ne bih voleo. Zelim da cujem pesmu ali bolje da ne cure ponovo. Kvari nekako utisak o festivalu.😭

Ja sam ustao u 3 poslepodne i definitivno neću spavati do 13h tako daaaaa HAJP POSTOJI (over here)

Ove godine čak ni njihov tviter profil ne diže hajp i ništa ne radi za razliku od prošlih pze-ova: dizali su hajp, kačili gifove, komunicirali sa fanovima... ove godine kao da je ta osoba dobila otkaz pa je nema 🫠

Da li je realno da ne umeju da nameste hahah
ESC kanal stavlja premijere pesama i po par dana ranije, ovi naši moraju da čekaju zoru da bi postavili 😭

Ove godine čak ni njihov tviter profil ne diže hajp i ništa ne radi za razliku od prošlih pze-ova: dizali su hajp, kačili gifove, komunicirali sa fanovima... ove godine kao da je ta osoba dobila otkaz pa ga nema 🫠
Mislim da su oprezni samo da ne hajpuju previše, da bude backlash na tw… kao ima bitnijih stvari i tako to…

Ove godine čak ni njihov tviter profil ne diže hajp i ništa ne radi za razliku od prošlih pze-ova: dizali su hajp, kačili gifove, komunicirali sa fanovima... ove godine kao da je ta osoba dobila otkaz pa ga nema 🫠
Pa da ga napuše kao Mimi kad su joj pričali da treba da se stidi jer razmišlja o muzici u ovakvim teškim vremenima.

Da li je realno da ne umeju da nameste hahah
ESC kanal stavlja premijere pesama i po par dana ranije, ovi naši moraju da čekaju zoru da bi postavili 😭
Ma mislim da za striming servise i ne može danas za danas, mora da prodje copyright provere i slično…

Status
Not open for further replies.
Back