Ma izvesni je fitilj scenario, sumnjam da je pesma toliko genijalna da moraju da je zadrze jer je ESC winner… a sve ostalo je realno nekorektno…Da, o tome je Milos vec pisao mada ja mislim da ce biti Fitilj scenario iz 2022. i da ce im naci zamenu.
Sto bih ja promovisao sad bend ako mi prave određene probleme oko organizacije PZE? Lepo objavim pesme bez te a za par dana dodam zamenuPitanje je bilo da li će biti na plejlisti, a ne na PZE. Takmičari potpisuju određene ugovore.
Ја који сам чекао све на Јутјуб каналу... број 1 наивчина...Neprocenjiv trenutak prosle godine u ponoc, osecaj kao da smo hakovali obavestajnu sluzbu. Na forumu opsta panika jer su izasle neke pesme, a meni se vec sve zavrtelo u glavi nakon Breskvinog zavijanja.
Ja sam toliko vrisnuo od smeha kada sam je čuo, i dalje se nadam da komšije nisam probudioNeprocenjiv trenutak prosle godine u ponoc, osecaj kao da smo hakovali obavestajnu sluzbu. Na forumu opsta panika jer su izasle neke pesme, a meni se vec sve zavrtelo u glavi nakon Breskvinog zavijanja.
Moram priznati da sam nostalgična prema tom vremenu.Neprocenjiv trenutak prosle godine u ponoc, osecaj kao da smo hakovali obavestajnu sluzbu. Na forumu opsta panika jer su izasle neke pesme, a meni se vec sve zavrtelo u glavi nakon Breskvinog zavijanja.