Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pitanje je bilo da li će biti na plejlisti, a ne na PZE. Takmičari potpisuju određene ugovore.

Da, o tome je Milos vec pisao mada ja mislim da ce biti Fitilj scenario iz 2022. i da ce im naci zamenu.
Ma izvesni je fitilj scenario, sumnjam da je pesma toliko genijalna da moraju da je zadrze jer je ESC winner… a sve ostalo je realno nekorektno…

Pitanje je bilo da li će biti na plejlisti, a ne na PZE. Takmičari potpisuju određene ugovore.
Sto bih ja promovisao sad bend ako mi prave određene probleme oko organizacije PZE? Lepo objavim pesme bez te a za par dana dodam zamenu

Neprocenjiv trenutak prosle godine u ponoc, osecaj kao da smo hakovali obavestajnu sluzbu. Na forumu opsta panika jer su izasle neke pesme, a meni se vec sve zavrtelo u glavi nakon Breskvinog zavijanja.
Ja sam toliko vrisnuo od smeha kada sam je čuo, i dalje se nadam da komšije nisam probudio 💀
Kasnije sam se tresao i tražio Ramondu do nekih 1h 😂 pa sam našao i bio ponosan. 😎

Dosta je tu kompozicija u igri da sad očekujemo neki repeat. Daj bože, za jednu do dve što je realniji scenario.

Nas je izbor pa budemo i pristrasni.
Zamislite nekog Litvanca koji sutra preslusava PZE i naleti na Jelenu Pajić, Iskaz, Vampire itd.

Neprocenjiv trenutak prosle godine u ponoc, osecaj kao da smo hakovali obavestajnu sluzbu. Na forumu opsta panika jer su izasle neke pesme, a meni se vec sve zavrtelo u glavi nakon Breskvinog zavijanja.
Moram priznati da sam nostalgična prema tom vremenu.

Šteta što su nam ove godine uskratili zadovoljstvo da čitamo i analiziramo tekstove. To je bila baš lepa i zanimljiva dvogodišnja tradicija, tužno što su je prekinuli. Ali dobro, svake godine očigledno nešto ukidaju, prošle godine nam nisu dali ni slike ni rekapitulacije sa proba.

A danas vrv nisu premijeru hteli da zakažu na YT da ne bi došlo do toga da pesme postanu javne u ponoć iako premijera nije bila razlog već YT Music 😂

Ja sam video da su bile izašle, ali sam poslušao samo Kat Dosicu i malo sam se smorio, ali dobro, bolje da sačuvaju za sutra nego da objavljuju sada.

Status
Not open for further replies.
Back