Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ima ovde statističara pa me bas zanima poredjenje pregleda pesmama na PZE25 u poređenju sa prethodne 3 godine.
Samo što svake godine sve više ljudi prelazi sa Youtube na različite striming servise, od kojih se na nekima ne može ni videti broj slušanja, kao npr. na Apple Music koji ja koristim.

Slažem se da nije najbolje vreme za festival i da mnogima nije do pesme, ali meni lično baš to treba da skrenem misli sa svih ružnih stvari. Muzika mi je oduvek pomagala da prebrodim i najteže momente u životu iako nekad to možda nije bilo najprikladnije.

Slažem se da nije najbolje vreme za festival i da mnogima nije do pesme, ali meni lično baš to treba da skrenem misli sa svih ružnih stvari. Muzika mi je oduvek pomagala da prebrodim i najteže momente u životu iako nekad to možda nije bilo najprikladnije.
Pa naravno, samo pustim Mimi na shuffle 😎

Stigli smo do 200te strane pre objave pesama, jel se neko seća koliko je strana bilo pre objave pesama prošle godine?

Što je logično? Po pravilniku, nema povlačenja, tako da sve je moguće.

Što je logično? Po pravilniku, nema povlačenja, tako da sve je moguće.
Pa po pravilniku piše da ostaje pesma, ali nigde nisu potpisali neriskidivi pakt iz hari potera da mogu da ih nateraju da nastupaju ako ne žele…
Znaci može da osvane spisak sa tom pesmom a drugim izviđačima 🤷🏻‍♂️

Da, o tome je Milos vec pisao mada ja mislim da ce biti Fitilj scenario iz 2022. i da ce im naci zamenu.

Status
Not open for further replies.
Back