Mimi će obrnuti sama nekoliko miliona. Za ostale ne znam.Biće ovo najslabija godina što se pregleda tiče od 2022, osim ako imamo nešto specijalno..
Samo što svake godine sve više ljudi prelazi sa Youtube na različite striming servise, od kojih se na nekima ne može ni videti broj slušanja, kao npr. na Apple Music koji ja koristim.Ima ovde statističara pa me bas zanima poredjenje pregleda pesmama na PZE25 u poređenju sa prethodne 3 godine.
Uh sto volim ove patetike bez ikakvog povoda. Aj makar da to kazes sutra uvece.Biće ovo najslabija godina što se pregleda tiče od 2022, osim ako imamo nešto specijalno..
Nije do kvaliteta pesama, nego do aktuelne situacije.Uh sto volim ove patetike bez ikakvog povoda. Aj makar da to kazes sutra uvece.
Pa naravno, samo pustim Mimi na shuffleSlažem se da nije najbolje vreme za festival i da mnogima nije do pesme, ali meni lično baš to treba da skrenem misli sa svih ružnih stvari. Muzika mi je oduvek pomagala da prebrodim i najteže momente u životu iako nekad to možda nije bilo najprikladnije.
Kako uopšte možemo znati kvalitet pesama kada ih još uvek nismo ni čuli?Nije do kvaliteta pesama, nego do aktuelne situacije.
Generalno će se manje slušati.
Preko 500 je biloStigli smo do 200te strane pre objave pesama, jel se neko seća koliko je strana bilo pre objave pesama prošle godine?
Možda je ovo DA DA DA otpevala kao ono od Teodore Džehverović DA DA DAHHH
Neće, logičnoBaš me zanima da li će Milan Nikolić i Banda biti na plejlisti?
Pa po pravilniku piše da ostaje pesma, ali nigde nisu potpisali neriskidivi pakt iz hari potera da mogu da ih nateraju da nastupaju ako ne žele…Što je logično? Po pravilniku, nema povlačenja, tako da sve je moguće.