Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je Muškarčina i dalje najdraža PZE pesma dosad i nisam siguran da li će je neko zameniti u skorije vreme.
Meni je ona bila u vrhu te godine ali nikako me nije kupila 100% pogotovo pored Konstre mi nije bila prvi favorit (možda je to i bio problem, što mi se Konstra toliko svidjela da nisam htio nikoga drugog tad), ali na svakom narednom PzE apsolutno bi.

Ne bi me čudilo da se i Sara i Zorja prijave SLEDEĆE godine i konkurencija bude paprena

Реално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.

Иронично, Ново, боље би сад побиједила 1/1, таман одговара ситуацији
''I nek je rulja luda, ako je ljubav svuda''. 😭

Najbolje sto smo dobili ove godine

Meni je ovo ljudi mnogo smesno, tek sada slusam neke pesme, znaci u glavi zamisljam nastupe i Tase i Princa i Maje, pa mi cemo da pomremo od smeha 😂😂😂😂

Mimina pesma zvuci kao one neke pesme koje su snimali Coby, Corona i ta ekipa u nekom periodu oko 2016.

Domaca publika to mozda proguta jer kao nama je fora pa ce biti i Evropi. Ali nece lol

Doduse nije mi ni bitno ako ona pobedi jer tu ionako nema neke pesme da vredi i da bih sa sigurnošću očekivao finale.

Pesma Davida i Bojane je simpa i msm da je sveukupno bolja ali je slabija od No no no jer bukvalno sam je slusao nekoliko puta danas i ne secam se ni tona.

Ostali zali boze vremena.

Meni bi bilo najdraze da ode Mimi.
To mi je na fazon Uraganki.

Korektna pesma koja ima prostor za unapredjenje, super energija i, sto je najbitnije, mogu svi da se ujedine oko nje i da glasno navijaju ispred TVa.

Tamina pesma mi je gotivna, ali ja ni nakon 5og slusanja nemam blagu predstavu o cemu ona peva.

Status
Not open for further replies.
Back