Meni je Muškarčina i dalje najdraža PZE pesma dosad i nisam siguran da li će je neko zameniti u skorije vreme.Vraćam se da posla večeras i na radiju kreće Sarina Muškarčina. Zvuči aktuelno i danas, šteta što su dve top 10 pjesme bile iste godine a naredne 3 (vjerovatno) nijedna![]()
Tam je apsolutno neprihvatljiva jer je mrtvo puvalo bez energije i harizme.Treba nam nesto sa dusom, ovi ulickani pop pesmuljci sa izvodjacima koji su mrtva puvala ce nas staviti u predinfarktno stanje kad se budu proglasavali finalisti
Tam je apsolutno neprihvatljiva jer je mrtvo puvalo bez energije i harizme.
Pre bih poslao i obolelu Maju Nikolic
Meni je ona bila u vrhu te godine ali nikako me nije kupila 100% pogotovo pored Konstre mi nije bila prvi favorit (možda je to i bio problem, što mi se Konstra toliko svidjela da nisam htio nikoga drugog tad), ali na svakom narednom PzE apsolutno bi.Meni je Muškarčina i dalje najdraža PZE pesma dosad i nisam siguran da li će je neko zameniti u skorije vreme.
Desiće se.Ne bi me čudilo da se i Sara i Zorja prijave SLEDEĆE godine i konkurencija bude paprena
''I nek je rulja luda, ako je ljubav svuda''.Реално најбоље би било да буде нека топ пјесма са поруком која може да се пише на плакате на протестима.
Иронично, Ново, боље би сад побиједила 1/1, таман одговара ситуацији
Složili su, ali nije dovoljno dobro.... moram biti realan!Ali komentari ispod Turbo žurke??
Nisam očekivao da će se Srbadija ovoliko složiti...
A bogami i nastupi ce.Komentari na pesmama spašavaju ovogodišnji pze