Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Vajb koji ja dobijam od Durum Durum (a primetio sam i dosta drugih ljudi koji su imali sličnu asocijaciju) je neki paganski ritual. Ja bih napravio neki mračan nastup gde bi crna bila dominantna boja, sa zlatnim i srebrnim elementima. Kostimi bi bili pretežno crni i futuristički, sa šarenim slovenskim i paganskim motivima i detaljima i imala bi dve plesačice koje bi nosile pšenicu i imale neke krune ili od cveća ili neke malo mračnije od npr granja/ trnja.

Vizuali bi bili nešto na foru banera za njenu pesmu (apstraktna, mračna šuma i grane) + bih dodao i neke paganske simbole kao kod Litvanije 2023. I što mračnije to bolje, da se bina gotovo ni ne vidi i tako stvori iluzija priče. U onom tehno/ rejv delu posle prvog refrena bih stavio svetla koja trepere kao i stvaraju efekat kao kod Slomo. I za kraj bih ostavio neke efekte sa vatrom da upotpune vajb rituala.

A sta ovo znaci? Kao tviter profil vodi do Majinog insta? Povezan nalog? 😄 Sori ne poznajem tviter.

Maja toliko zeli da ide na tu Evroviziju da pravi i profile po tviteru da bi botovala za sebe. Pa dajte ljudi da je posaljemo vec jednom i da joj ispunimo tu zelju. Stvarno mi je zao, zena se toliko trudi😂

I meni je Tam u Jednom dobrom danu bila malo smešno nekordinisana dok je pevala na plejbek tu pesmu 😄

Nakon više preslušavanja, uspeo sam nekako da sastavim “top 10”, ali je više radi formalnosti i tradicije sastavljanja top 10 liste kad izađu pesme za PZE. Bukvalno ništa od ovoga ne slušam. Durum Durum mi je baš ubedljivi #1 i Mask je počela da mi se sviđa takođe.

IMG_1299.webp

Status
Not open for further replies.
Back