Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ma samo Mimi. Vukayla bi prosla kao svaka "Firefighter" a za Tam ce posle svi pricati Too repetitive .. Nema tu price.
Mimi je kontraverza, jedino sto mozemo da posaljemo. Ostalo , ima par dobrih, ali sve je to na gurku.
Al ništa tu nije kontraverzno sve je str8 forward, vrlo očekivano i prosečno…

Voleo bih da ne izmiksala nešto kao beli veš i duete sa stojom… to bi bilo to…

Ma samo Mimi. Vukayla bi prosla kao svaka "Firefighter" a za Tam ce posle svi pricati Too repetitive .. Nema tu price.
Mimi je kontraverza, jedino sto mozemo da posaljemo. Ostalo , ima par dobrih, ali sve je to na gurku.
Ja verujem da bi Mimi držala pažnju, ali nema momenat koji će prosečan Litvanac zapamtiti.
Ima catchy tekst i to je manje-više to.
Ravna pesma, ispodprosečan instrumental, 80% pesme zvuči nedovršeno, nema refren...

Vajb koji ja dobijam od Durum Durum (a primetio sam i dosta drugih ljudi koji su imali sličnu asocijaciju) je neki paganski ritual. Ja bih napravio neki mračan nastup gde bi crna bila dominantna boja, sa zlatnim i srebrnim elementima. Kostimi bi bili pretežno crni i futuristički, sa šarenim slovenskim i paganskim motivima i detaljima i imala bi dve plesačice koje bi nosile pšenicu i imale neke krune ili od cveća ili neke malo mračnije od npr granja/ trnja.

Vizuali bi bili nešto na foru banera za njenu pesmu (apstraktna, mračna šuma i grane) + bih dodao i neke paganske simbole kao kod Litvanije 2023. I što mračnije to bolje, da se bina gotovo ni ne vidi i tako stvori iluzija priče. U onom tehno/ rejv delu posle prvog refrena bih stavio svetla koja trepere kao i stvaraju efekat kao kod Slomo. I za kraj bih ostavio neke efekte sa vatrom da upotpune vajb rituala.
Tako da se uradi da se nastavi tradicija da ,,velikosrbi" ispisuju ispod u komentare sekta četvrtu godinu za redom... 😁

YT Lista slušanosti
31.1. - Presek u 20h

Top 10
1. Mimi Mercedez - 246.000
2. Ivana Strbac - 130.000
3. Princ - 130.000
4. Nataša Kojić - 123.000
5. Harem girls - 121.000
6. Tam - 116.000
7. Filari - 112.000
8. Bojana i David - 87.000
9. Maja Nikolić - 74.000
10. Vukayla - 63.000

* u trendingu 4 pesme - Mimi, Tam, Harem girls i Vukayla.
* sumnjivo - Natasa Kojić od juce "skocila" za skoro 40.000 pregleda, Princ za 30.000 a Mimi za manje od 30.000.

Sa Sedlarom će na sceni biti Miloš Nikolić koji je oba puta na kavalu pratio Željka Joksimovića.

Status
Not open for further replies.
Back