whisky
Ekspert
Ne može sa mnom u tri ludila
Ono što vidi je iluzija
Ne može sa mnom u tri ludila
Al ništa tu nije kontraverzno sve je str8 forward, vrlo očekivano i prosečno…Ma samo Mimi. Vukayla bi prosla kao svaka "Firefighter" a za Tam ce posle svi pricati Too repetitive .. Nema tu price.
Mimi je kontraverza, jedino sto mozemo da posaljemo. Ostalo , ima par dobrih, ali sve je to na gurku.
Ja verujem da bi Mimi držala pažnju, ali nema momenat koji će prosečan Litvanac zapamtiti.Ma samo Mimi. Vukayla bi prosla kao svaka "Firefighter" a za Tam ce posle svi pricati Too repetitive .. Nema tu price.
Mimi je kontraverza, jedino sto mozemo da posaljemo. Ostalo , ima par dobrih, ali sve je to na gurku.
Tako da se uradi da se nastavi tradicija da ,,velikosrbi" ispisuju ispod u komentare sekta četvrtu godinu za redom...Vajb koji ja dobijam od Durum Durum (a primetio sam i dosta drugih ljudi koji su imali sličnu asocijaciju) je neki paganski ritual. Ja bih napravio neki mračan nastup gde bi crna bila dominantna boja, sa zlatnim i srebrnim elementima. Kostimi bi bili pretežno crni i futuristički, sa šarenim slovenskim i paganskim motivima i detaljima i imala bi dve plesačice koje bi nosile pšenicu i imale neke krune ili od cveća ili neke malo mračnije od npr granja/ trnja.
Vizuali bi bili nešto na foru banera za njenu pesmu (apstraktna, mračna šuma i grane) + bih dodao i neke paganske simbole kao kod Litvanije 2023. I što mračnije to bolje, da se bina gotovo ni ne vidi i tako stvori iluzija priče. U onom tehno/ rejv delu posle prvog refrena bih stavio svetla koja trepere kao i stvaraju efekat kao kod Slomo. I za kraj bih ostavio neke efekte sa vatrom da upotpune vajb rituala.