Pozdrav.Nisam neki fan,poceo sam malcice vise da pratim pze posle Konstraktine pobede.
Ova sezona po meni nije toliko losa,ima vise pesama koje mi se svidjaju nego proslih godina.
Evo top 10 jednog random lika tj mene

10. Jelena Aleen-Kameleon-male sanse da ce da uradi bilo sta na pze ali meni je ona sasvim zadovoljavajuca za 10 mesto,ima neki ritam koji cini ovu stvar slusljivom i nije dosadna od vecine pesama koje ne bih ni spominjao
09. Natasa Kojic-Up and down-isto male sanse za visok plasman,nema sta da mislis uz ovo,samo mrdanje i vezbanje
08. Mila-Gaia-Fino opustajuce,bojim se da to nije dovoljno za nesto vise
07. Lensy- Hvala ti-pa izgleda da su se svi slozili da ovo nije trebala biti rezerva,bilo bi dobro kad bi rts birao 15 numera a publika da izabere 15 medju onim sto nisu prosli,sugurno i sada tamo stoji neki neiskorisceni potencijal
06. Biber-Da mi se vratis-najbolja balada,glas fantastican uz dobar nastup moze da bude bolji utisak,tekst i nije neki nema za sta da se uhvatim tako da to je neka mala mana
05.Bojana x David-sesto culo- e sad ovih prvih pet lako mogu da zamene mesta posle live nastupa,prosli put nisu bili losi,pesmica je solidna,ima dobar ritam,veliki potencijal mada za sam eurosong ne verujem da bi se mnogo istakla
04. Vukayla-mask-ne svidja mi se sto je mnogo izmesala srpski i engleski ali i pored toga dobar je potencijal,licno ne verujem da ce dobro da prodje na pze
03. Tam-Durum Durum-nedostaje jos nastup za kompletan utisak,moze i da pokvari utisak nikad se ne zna,misterija kako ce to sve da izgleda,kad bi prosla licno mislim da moze da uradi nesto vise na evroviziji,ne puno ali bolje nego Teyadora
02. Mimi Mercedez-Turbo zurka-sve mi je ovde odlicno,jos samo nastup fali,ja vidim iz aviona da je ovde sve podredjeno nastupu te je tako i pesma prilagodjena tome te mozda sama pesma ne zvuci normalno,a i ko bi ubacio u pesmu korake a da mi to ne saznamo nikad ko je taj gost sto dolazi na samom kraju,dakle ovo je tv show gde je bitniji vizualni prikaz,evo mozda moje nagadjanje,da bi iznenadjenje bilo stalno prisutno svakim novim nastupom bi dolazila neka nova poznata licnost,tipa sad u polufinalu nek joj dodje Kaja a finalu npr Seka Aleksic..i onda kad ode na eurosong svi bi nagadjali ko bi to mogao biti sledeci

01. Iskaz-Trendseter- Ta meni je ovo mnogo bolje od npr rim dim tagi dim,trenutno skoro da nikom nije "kliknulo",ima i mali broj pregleda a ni njihove ostale stvari (koje su mi predobre) nemaju bog zna koliko,to moze da se promeni u live nastupu i mislim da su oni novi Konstrakta efekat..ako klikne nesto..ne moz bez toga