Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Imaš ljude ovde koji su iskreno nenormalni pa ispoštuješ njihove stavove, šta ćeš. I imaš ovo kad se pojavi neko da troluje bez grama kreativnosti. Bukvalno je pretužno što je najveća zabava ove sezone (dvorska) luda koja lupeta po forumu u nedostatku boljeg hobija. Štrikanje nije loša opcija, šta znam.

@kuz___55

zorica-markovic.gif

O čemu se uopšte radi kakve sad veze Severina ima sa Haremkama može li neko ukratko da pojasni? Ne mogu da stignem sve da ispratim. 😅

Mnogi na tviteru pisu da su zgrozeni tim potezom i izjavom jedne od Haremki. Koja god da je u pitanju treba da se izvini za ovo sto je rekla. Bas su me razocarale sa ovim.

Da voli Severinu i zahvalila joj se što podržava studente. Bitno da se Haremke kensluju zbog jedne pevačice Severine, ali zato Maja nije za kensl kad kaže da voli Putina koji je najveće zlo koje trenutno korača zemljom 🤡

Ne dirajte mi Iskaz inače će biti problema. 👀

Pa ako oni nemaju etno momenta u pesmi, nema niko. Imaju sigurno više nego Žali srce moje.

Ja od 2013 nisam video krštenu poziciju Srbije na kladionicama. Tačnije top 20 nam je misaona imenica na kladionici. Čak su i Konstraktu potcenili, tako da nemojte da se sekirate , svakako će nas dijaspora ugurati u finale kao 9 ili 10 u sf , kao i obično:)

Status
Not open for further replies.
Back