Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
O tome je pričala u snimku koji je stavljen ovde u temi.

O ovome, da je zavrsila u Urgentnom?
Pa dobro, ne pratim bas snimke sta govori Nikolic Maja, samo mi tako proleti po neki zanimljiv naslov 😉 Moze i da se ukloni objava, nije problem.

Neinspirativna godina a Maja definitivno neiscrpna tema danima, pa uradih malu parodiju na deo pred refren i sam refren:

,,Što se nisi očešljao,
tri meseca kosu prao,

Šizofrena dama,
guzu perem sama,
s' je.o si se gadno,
pobediću ladno"

Specijalno za Comiku, pardon @guz#55 😉🥳

Zali srce moje ima instrumental koji je poreklom jos iz srednjeg veka. Nema nikakve veze sa turskim melosom jer je taj zvuk bio karakterisrican u srpskim pesmama jos za vreme Nemanjica. Veoma je cest u nasim izvornim pesmama.
Iskreno posle Vembli Vimbldon moraš da počneš da navodiš reference kao fus note… čisto da budemo sigurni da si proverila info 🙏

O ovome, da je zavrsila u Urgentnom?
Pa dobro, ne pratim bas snimke sta govori Nikolic Maja, samo mi tako proleti po neki zanimljiv naslov 😉 Moze i da se ukloni objava, nije problem.
Da, u jučerašnjem snimku, okačenom na 368. strani teme. Nije problem, nego rekoh da ne pomisle ljudi da se opet danas povredila, s obzirom na današnji datum iz Blica. Sve za PZE, pa ako treba i na glavu da se padne, sprema se spektakl. :)

Ja ti ozbiljno kazem, da je stvarno daj melos potekao iz srednjeg veka a ti ides na segu. Pa taj slican instrumental imamu i u "Oro", Lane moje, Molitvi pa cak i Sanjinoj pesmi iz 2016. Verovatno i mnogim drugima

Bože mi oprosti, ona u glavu dovoljno udarena, gde baš u nju da zvekne.

Ako na sledećoj probi da još više sebe i ne daj Bože usta pocepa, pa njoj će usta da zašiju, a kako će onda da peva? 🥸

P.S. Dajte tamjan i kandilo samo da pretekne do PZE-a. 🛎

Већ замишљам кнегињу Милицу (гле случајности) како испраћа Лазара на Косово поље равно и пева жали срце моје, жалиће и твоје о Лазаре

YT Lista slušanosti
13.02. Presek u 21h

Mimi Mercedez - 754.000
Princ - 425.000
Bojana i David - 298.000
Nataša Kojić - 281.000
Harem girls - 264.000
Ivana Strbac - 221.000
Tam - 218.000
Filari - 202.000
Tropico - 165.000
Maja Nikolić - 133.000

Kaže da su outfiti (monožina) za nastup super. Sad da li misli na plesače i sebe ili će ona možda menjati u toku nastupa nešto nije definisala. 😃

PZE 22-Sara Yo
PZE 23-Sara iz Hurricane 2
PZE 25-Sara Vukayla

Treća sreća.
Možda je statistika netačna, ali hoću da je tako.

Lepo je propraćena u medijima. Interesantno mi je da je o njoj najviše pisao Telegraf. Bar tako Google izbacuje.

Saće i ostali. Evo svi gledaju u Vukaylu.
image.jpg

Kaže da su outfiti (monožina) za nastup super. Sad da li misli na plesače i sebe ili će ona možda menjati u toku nastupa nešto nije definisala. 😃
Moguće da će skidanje maske biti prikazano kroz skidanje kostima.

Status
Not open for further replies.
Back