Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ala vi forumaši znate da izaberete, alal vera. 😉 Skoro svi vaši favoriti koji odu na ESC, zauzmu tu negde oko 20. mesta. I zanimljivo vaše mišljenje se gotovo uvek poklopi sa mišljenjem stručnog žirija. Balkanika, Teya, Luka itd...Vi to nešto u dosluhu sa njima izgleda. 😃 Imate zajednički osećaj kog poslati da zauzme donji deo tabele. 😉

I sve na isti kalup. Evropa to ne želi, valjda vidite plasman poslednjih godina. Sem Konstrakte, ništa značajno.

Evropa je željna etna, ludila...A takve koje vi favorizujete, oni imaju na pretek i pesme tog tipa i tako anemičnih likova.

Umesto Zemlju čuda mi šaljemo onu nebitnu pesmu Balkanike, ni ime pesme nismo upamtili, a kamoli stihove i melodiju.

Umesto Gnezda orlovog gde bi dijaspora glasala do ludila, mi šaljemo neku neupečatljuvu pesmu.

Umesto sad da pošaljemo Žali srce moje, vi biste one fine devojčice sa nekim pesmičcima gde i ne razumemo o čemu pevaju uopšte. Loži vas nazalno pevanje, Senida stajl, ali to ne loži i Evropu.

Pa šta mi želimo od ESC-a, plasman od 15-20. mesta ili pobedu i bar top 10?

Što uopšte i učestvuje ako nam je cilj začelje tabele?

Стварно је прејако колико и звуче и изгледају много озбиљније за само годину дана, а и тад су били одлични.

Шта год рекли за Пинк, стварно је погурао преталентовану дјецу кроз ПЗ која имају потенцијал да буду будућност српске музичке сцене, а надам се да ће многи у томе и успјети. Наравно, битни су аутори и продуценти у томе, али дјелује ми да има наде

Bojana i David će dobiti više SMS glasova od Tam, Vukayle i Princa. Jedino će Mimi imati više. Imaju onu dobru fan bazu dečurlije koja će glasati. I prošle godine su pored Zorje, Zejne, Breskvice, Konstrakte, Teye imali mnogo. Tek će ove godine imati.

Ma on je covek lud. Pljuvao je i po Konstrakti i po Luki, a ni Ramondu nije bas hvalio.
Nema pojma.
Ramondu je hvalio koliko se sećam, kada je bila izabrana. Do tada je hajpovao Filarrija😍

Luku nije mogao da podnese. Bio mu je bottom 5.

Za Konstraktu ne zameram strancima, ipak je oni ne razumeju, misle da je žena došla da se sprda. Ipak samo mi možemo u potpunosti da shvatimo njenu genijalnost. Nisam ga gledala tada, ali verujem da mu se kotirala tu kao Luka.

Ma on je covek lud. Pljuvao je i po Konstrakti i po Luki, a ni Ramondu nije bas hvalio.
Nema pojma.
Opa zanimljivo. Iskreno nisam pratila prije kako je reagirao na srpske izbore. Inače ima jako dobre reakcije na Hrvatske pjesme pa ga zato pratimo. Mislim i da je sam rekao da su mu Hrvati praktički najveći dio statistike kanala. On je nama što je Alesia vama pretpostavljam. Njegov ukus su uglavnom balade pa to ignoriraj, ali ovaj "Who should win?" sekciju obično dosta dobro pogodi. Tu kaže da najviše potencijala ima Durum Durum. Drugo mjesto Turbo žurka, treće Maja (nazvao je Shumom :ROFLMAO:) i četvrto Vukayla.

Gledam sad onaj Majin intervju na Alou i cičim od smeha. Pa ta žena slaže i pre nego što otvori usta. Šta je ona sve izgovorila ono ne može ni da se ponovi hahha. I što u minuti uspe da spomene i zlatno jaje, Alu Pugačovu, Cara Lazara, srpsku crkvu u Tokiju, Kosmet, patrijarha, transrodnu osnivačicu Mišel Mekejn koja je osnivačica, ali i žiri na Evroviziji, turske, španske, poljske televizije koje joj predviđaju pobedu.... Voditelj jedva uspeo da progovori😭😂

Ali kako je dosao do analogije Maja - Shum 😭 😭

Mislim, ja licno ne bih voleo da nas osoba tipa M.Nikolic predstavlja pa sve da ima pesmu na nivou Arcade. Ali to i da ostavimo po strani, za Zali srce moje se stvarno ne moze reci da je dobra pesma, bukvalno zvuci kao demo snimak, outdated je i krajnje generic, jedino sto moze da bude kao neki mali plus toj pesmi jeste taj relativno pamtljiv refren koji se donekle izdvaja s obzirom da ove godine ima stvarno gomila abitnih pesama.

Glavu na panj dajem da je toliko luda bila da je otišla u klinički i tražila da joj stave gips kako bi sebi posle digla cenu... Već vidim njenu izjavu " SA POLOMLJENOM NOGOM I RAZBIJENOM GLAVOM SAM PRAVILA SPEKTAKL "
View attachment 30174
Da je stvaran prelom u pitanju, ne bi bilo sile da nastupa za 2 nedelje. Ne mogu da tvrdim naravno, ali iskreno, ni mene ne bi čudilo da se ispostavi tačnim ovo što si rekao. :ROFLMAO:

Rekla je za Informer malopre da je povredila skočni zglob, nije u pitanju nikakav prelom noge i slično.
Znači preuveličala je kao i sve. 😂

Pa da, Brena je dobila dosta pohvala i medijske pažnje nakon što je nastupila sa slomljenom nogom, pa pretpostavljam da se ne bih iznenadila da netko dobije nekakve ideje...
Ali dobro ako si dva dana zaredom na hitnoj, što pobogu izvodiš? Jel radi neki parkour na sceni ili šta?

Maja na nastupu be like:

James Brown Church GIF

I meni je nazalost skroz realna opcija da je ovo sa slomljenom nogom samo attention whoring 😭 Ako nije, svakako joj zelim brz oporavak i dobro zdravlje, ali s druge strane kad neko godinama glumi budalu i laze kako zine, ne treba da se iznenadi kad ljudi sami pocnu da te tako dozivljavaju i da te ne uzimaju za ozbiljno.

Status
Not open for further replies.
Back