Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Umirem od kuzare, vrhunski trol. 😭
Vrhunski trol, ma titula za trola godine 😁 koji me nervirao u početku a sada mi deluje još i simpa, ne ,,puca" pod pritiskom, ma ni da se oklizne bar iako je prozivan mnogo ali mnogo puta. Igra svoju igru od početka do kraja pa ko se peca, peca se. 😄
A tako dosledno zastupa Maju do srži iako verujem da nas sve redom sprda 🤣 ali mislim da mu je @Stefan 28 daleko najveći fan pošto na svaki njegov/njen post on crkava od smeha. 😁

Mimi mi nije favorit ali mislim da će pojesti nastupom. Ima ona energije u sebi a i najavljuje nešto što niko od nas ne očekuje.

To što ste pričali oko trenerke, mislim da nema šanse da dođe u njoj. Patike okej ali trenerka nikako.

Tam bi mogla na sceni da ima rešeto i da seje i provejava brašno dok vrcka u provokativnom fazonu. Nesto na foru Konstraktinog mešenja hleba na sceni. To bi bio pun pogodak i pruvukla bi narod sa tim da je masovno podrze i glasaju za nju. Pre svega bi domaćice glasale.

Srce mi kaže Bojana i David a razum Mimi.
Definitivno na prvo slušanje su mi se samo te 2 pesme izdvojile. Prvi utisak je najbitniji i najrelevantniji kad je neko takmičenje u pitanju.
Zato sam:
*** TEAM Bojana&David i Mimi.*** 💪❤️

YT Lista slusanosti
17.02 Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 889.000
2. Princ - 496.000
3. Bojana i David - 350.000
4. Harem girls - 309.000
5. Nataša Kojić - 292.000
6. Tam - 235.000
7. Ivana Strbac - 229.000
8. Filari - 208.000
9. Tropico - 190.000
10. Maja Nikolić - 158.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

Spominjalo se ranije da je prvi utisak najbitniji a stvarno su BxD ostavili najjači nakon objave pjesama, tj. najviše ljudi ih je hvalilo.

Za njihov nastup ne brinem nimalo jer znam da će biti odlični, a vidio sam da su rekli da su prezadovoljni prvom probom, tako da, u igri su svakako

Da neko gostuje na Miminom nastupu taj neko bi trebao da bude i na probi, zar ne? Valjda bi se provukla neka vest.

Promenite ime teme u Pzesimizam
Jezivi su pojedini jbt ljudi pre bilo cega mrace onako do maksimuma

Na Miminom nastupu gostuje neko od sledecih: Sara Jo, Konstrakta, Karleuša, Vendi ili Desingerica. Nema ko drugi neko od njih se pojaviti pred kraj pesme ne bi li prikupila koji glas publike toga ko se pojavi i od ljudi koji njega/nju voli. Hoce devojka svaki glas da prigrabi jer zna da ce joj manjkati u finalu pored zna se koga. Zato i dolazak tog nekog.

Status
Not open for further replies.
Back