Na kraju ode Aca Sedlar i stave ga da nastupa posle Ich Komme...Ja sam ipak siguran da ćemo imati nastup nakon kojeg ćemo reći: Da, to je to.
Kao prošle godine sa Ramondom. Čim je krenula da peva znao sam da ide u Malme.
Pa ne mogu jer njih dve pored Mimi jedine imaju real preglede. Ostalih 8 iz top 10 kupili i platili promocije. Nije realno stanje. I Tam i Vukayla su zaživele(u manjoj meri) u odnosu na sve ostale. Ne računam Mimi naravno, ona se baš izdvojila ove godine.Tam ne moze jos uvek da dodje ni do 250k, a Vukajla nije ni u top 10 po pregledima. Ne moze to da napravi neki uspeh, kad ni kod nas nisu bitne, niti se nesto preterano slusaju.
Kakva crna Anđelina usta? To falširanje, pevanje kroz nos i slično može da obori sa nogu samo profesore pevanja koji bi doživeli srčku od grešaka kad bi videli i čuli to... da ne spominjem nastup sa Ali ekspresa, sa krilcima očerupane domaće kokoške i haljinom iz krojačke radnje ,,Šmizla"... bukvalno Danica Crnogorčević za siromašne...I ja sam tako prosle godine na prvom taktu i otvaranju usta Anđele bila sigurna da ona pobedjuje, jer takav glas niko nije imao.Ali nista.Osecaj vrlo lako moze da prevari, prosle godine se samo poklopilo da je proslo ono sto ti se svidja @Okram vec ove moze biti suprotno. Ne zelim da osetis gorak ukus u ustima i skripu zuba kao ja prosle godine tokom citanja glasova zirija i proglasenja pobednika.
Profesorski bi je poslao nazad za Finsku.Na kraju ode Aca Sedlar i stave ga da nastupa posle Ich Komme...
Meni su svi oni na ignoreJe l' moze da se napravi neka vrsta kolektivnog dogovora da se kuliraju trolovi? Mislim da je sad jasno da imamo posla sa trolom, a takve najvise boli kad budu izignorisani. Dakle, samo preskocimo post i drzimo se teme.
Ako pobedi Mimi, Jovanka Broz Titutka može u Bazelu da izigrava Seve na štiklama na kraju, da širimo mir u regionu...Filip Renić koji radi režiju nastupa za Mimi je radio i ovaj projekat
Tačno, dok se ne setimo koja je Konstrakta bila po pregledima, nedelju dana pre PZE.HIljadu smo puta rekli, da bi nesto moglo da prodje dobro na ESCu, jednostavno mora pre svega da zazivi kod nas. Da se o toj pesmi prica, da se peva, da je u hajpu. Ove godine je sve mrsavo, ali Mimi se izdvojila. Videcemo sta ce uraditi sa nastupom i tim revampom. Ostali tesko da bi sta uradili, jer ni ovde kada se pogledaju brojke nisu nesto zapazeni, Tam ne moze jos uvek da dodje ni do 250k, a Vukajla nije ni u top 10 po pregledima. Ne moze to da napravi neki uspeh, kad ni kod nas nisu bitne, niti se nesto preterano slusaju.
Istina, mada je to i pokazatelj da nam je u Srbiji medijana starosti preko 43 godine (iliti da ima više ljudi preko 40, nego mlađih generacija koje ne gledaju televiziju)...Tačno, dok se ne setimo koja je Konstrakta bila po pregledima, nedelju dana pre PZE.
A kako i pesme da zažive kad ih predstavljaju samo u jednoj emisiji " Jedan dobar dan" koja se emituje u penzionerskom dnevnom terminu od 13-14. Prošle godine kad se emitovala do 15h sam neku pesmu i stigla da odgledam,sad ništa.
Ne znam zašto ih nema u Šarenici. Ostadoh bez materijala za gifove.