Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
⬆️ Nešto se sprema

Ono što ne vidiš jeste da se ljudi sprdaju sa tobom, jer si upravo to-predmet sprdnje. Za bolje i nisi, a da imaš imalo mozga, prestala bi da nas terorišeš svojim svakodnevnim retardiranim izjavama.
"Slomila" žena nogu pa ne može više da bude po osam sati na probama za nastup i samim tim ima višak slobodnog vremena.

Inače, nije najbitnija stavka, al' da navedem da sam video stejdž i to u funkciji i kroz ekran, izgleda bolje bar meni nego prošle godine i lepše se slika nekako. Kompaktnije sve deluje. Onaj deo ispred gde je tehnika i on je dobio svoje elemente pa više nema crne praznine kada se kamera okrene na tamo.

Vukaylino pevanje često zvuči previše obradjeno autotjunom bez stvarne emocije. Njen vokal je tehnički savršen, ali hladan i bez dubine. Ograničena je u žanrovima, a pesme mu deluju monotono. Previše se fokusira na imidž, zanemarujući samu muziku. Njeno pevanje ponekad deluje previše predvidljivo i bez izazova. Bez obzira na nepopularnost, mnogi smatraju da joj nedostaje autentičnosti i originalnosti.

Vukaylino pevanje često zvuči previše obradjeno autotjunom bez stvarne emocije. Njen vokal je tehnički savršen, ali hladan i bez dubine. Ograničena je u žanrovima, a pesme mu deluju monotono. Previše se fokusira na imidž, zanemarujući samu muziku. Njeno pevanje ponekad deluje previše predvidljivo i bez izazova. Bez obzira na nepopularnost, mnogi smatraju da joj nedostaje autentičnosti i originalnosti.
Ograničena u žanrovima? Devojka peva operu, pop, rok, verovatno i narodnjake može.

Po mom mišljenju ima dubinu jer se svaki put naježim u kulminaciji Maske, a uživo će biti još bolje jer će tu morati da se pomuči za te tonove što će još jače da deluje. Jedino što mogu da se složim je da bih aranžman prepakovao na neki malo originalniji fazon i instrumentalizaciju.

Bojana i David mi nisu favoriti, ali svakako mi se kotiraju u vrhu pa je red da podelim još jedno njihovo gostovanje.

Svuda gde gostuju jako se lepo predstavljaju. Baš su slatki, sada vidim i na engleskom su odlični

Прехаризматични и талентовани, одличан и енглески. Спремни за свијет

Давида сам срео у БГ на тениском турниру и нешто смо комуницирали мало и баш је културан и нормалан момак

Stvarno podcenjeni. Volela bih samo da imaju bolje osmišljen nastup i režiju, jer meni se prethodni njihov u tom kreativnom smislu uopšte nije svideo. Plesno okej ali kreativno 0.
Nažalost teška priča. S obzirom da je čika Zoki dužan za njih, a njegovi saradnici su zaostali u vremenu po pitanju režije, grafike, vizuala, uostalom slična stvar kao sa Hurricane.

Status
Not open for further replies.
Back