"Slomila" žena nogu pa ne može više da bude po osam sati na probama za nastup i samim tim ima višak slobodnog vremena.Ono što ne vidiš jeste da se ljudi sprdaju sa tobom, jer si upravo to-predmet sprdnje. Za bolje i nisi, a da imaš imalo mozga, prestala bi da nas terorišeš svojim svakodnevnim retardiranim izjavama.
Vir lajk fajr nd gasoliin
Hajp je opravdan.
Diže se iz pepela, jedna lila Ramonda.
Ograničena u žanrovima? Devojka peva operu, pop, rok, verovatno i narodnjake može.Vukaylino pevanje često zvuči previše obradjeno autotjunom bez stvarne emocije. Njen vokal je tehnički savršen, ali hladan i bez dubine. Ograničena je u žanrovima, a pesme mu deluju monotono. Previše se fokusira na imidž, zanemarujući samu muziku. Njeno pevanje ponekad deluje previše predvidljivo i bez izazova. Bez obzira na nepopularnost, mnogi smatraju da joj nedostaje autentičnosti i originalnosti.
Ne peva etno pa se ne računa.Ograničena u žanrovima? Devojka peva operu, pop, rok, verovatno i narodnjake može.
Прехаризматични и талентовани, одличан и енглески. Спремни за свијетBojana i David mi nisu favoriti, ali svakako mi se kotiraju u vrhu pa je red da podelim još jedno njihovo gostovanje.
Svuda gde gostuju jako se lepo predstavljaju. Baš su slatki, sada vidim i na engleskom su odlični
Zar nije ovde i Lensy i s njima (skroz levo na prvoj slici)Bojana i David danas su posetili štand Vrnjačke Banje na 46. Međunarodnom sajmu turizma
View attachment 30432
Nažalost teška priča. S obzirom da je čika Zoki dužan za njih, a njegovi saradnici su zaostali u vremenu po pitanju režije, grafike, vizuala, uostalom slična stvar kao sa Hurricane.Stvarno podcenjeni. Volela bih samo da imaju bolje osmišljen nastup i režiju, jer meni se prethodni njihov u tom kreativnom smislu uopšte nije svideo. Plesno okej ali kreativno 0.