Forumaši, ne znam koliko pratite mreže, ali u prethodna dva dana od kada je izašao spot za Majinu pesmu mreže su bukvalno eksplodirale. Svi se snimaju uz njenu pesmu i prave dobre mimove i šaljive komentate. Sve više počinjem da mislim da je treba poslati ove godine pa neka bude kako bude. Bukvalno nema šta da se izgubi. Imaćemo odličnu zabavu pored nje. I Evropa bi otkidala na nju, kad je već godina takva kakva je. Ne znam...
Šta vi mislite?
Dobro došao u Maja Nikolić Team!
Maja je nema šta postala glavna zvezda u Srbiji ovih dana. Do sada nikada nijedno učešće nije u ovolikoj meri ispraćeno, komentrisano. Koliko je inspirativna. Ono što me raduje je to što sve manje pljuvačine, već ljudi se zezaju, pišu šaljive komentare. Kreativni su i maštoviti do bola. Od omraženog lika postaje simpatična ljudima, kroz sprdnju, ironiju, mic po mic, eto mnogi bi sad da je vide na ESC da napravi ludilo. Tako da ne otpisujte Maju nikako. Televoting možda mnoge iznenadi.
Samo ovde forumaši isključivi nikako da promene mišljenje. Pa dajte šta će se desiti loše Srbiji ako nas ona bude predstavljala? Biće vam bar zabavno. Vidite kakav šou pravi po Srbiji, a tek koja bi atrakcija bila u Evropi. Šta se hvatate za neke neupečatljive likove koji ne bi nikome bili zanimljivi ni medijima, ni publici koja glasa?
Kad vidimo da neko se toliko trudi, toliko uporan, borac, kad od srca želi, zašto da mu ne damo šansu? Žena sa polomljenom nogom gine za ovaj PZE, više od svih ostalih zajedno. Za sve te nove, mlade ljude ima vremena, tek su na početku, neka se potrude, pa za par godina što da ne. A Maji je to san od kada se bavi muzikom. A nije imala sreće jer devedestih kada je bila na vrhu, mi tada nismo učestvovali, a tih godina bi bez problema bila odabrana i od žirija i publike.
Evo jednog zanimljivog članka iz 1994.