Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Lensy je jako mlada i talentovana devojcica. Nije losa ova pesmicica sa kojom je dosla ali mislim da nije trenutak da je saljemo. Treba jos da poraste, sazri stekne iskustva pa tek za jedno desetak godina sa nekom vrhunskom baladom da pokusa nesto. Ima veoma lep glas i moze mnogo samo treba da nastavi da bude ovako kulturna i fina i ne skrene sa puta kao neke druge pevacice.

YT Lista slusanosti
20.02 Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 969.000
2. Princ - 550.000
3. Bojana i David - 359.000
4. Harem girls - 333.000
5. Nataša Kojić - 298.000
6. Tam - 248.000
7. Ivana Strbac - 235.000
8. Filari - 212.000
9. Tropico - 197.000
10. Maja Nikolić - 173.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

Ova godina je baš prošla neosetno. U smislu, evo već 4 dana, a nisam ni brojala do njih 😄

Forumaši, ne znam koliko pratite mreže, ali u prethodna dva dana od kada je izašao spot za Majinu pesmu mreže su bukvalno eksplodirale. Svi se snimaju uz njenu pesmu i prave dobre mimove i šaljive komentate. Sve više počinjem da mislim da je treba poslati ove godine pa neka bude kako bude. Bukvalno nema šta da se izgubi. Imaćemo odličnu zabavu pored nje. I Evropa bi otkidala na nju, kad je već godina takva kakva je. Ne znam...
Šta vi mislite?

Dobro došao u Maja Nikolić Team! 😃

Maja je nema šta postala glavna zvezda u Srbiji ovih dana. Do sada nikada nijedno učešće nije u ovolikoj meri ispraćeno, komentrisano. Koliko je inspirativna. Ono što me raduje je to što sve manje pljuvačine, već ljudi se zezaju, pišu šaljive komentare. Kreativni su i maštoviti do bola. Od omraženog lika postaje simpatična ljudima, kroz sprdnju, ironiju, mic po mic, eto mnogi bi sad da je vide na ESC da napravi ludilo. Tako da ne otpisujte Maju nikako. Televoting možda mnoge iznenadi.

Samo ovde forumaši isključivi nikako da promene mišljenje. Pa dajte šta će se desiti loše Srbiji ako nas ona bude predstavljala? Biće vam bar zabavno. Vidite kakav šou pravi po Srbiji, a tek koja bi atrakcija bila u Evropi. Šta se hvatate za neke neupečatljive likove koji ne bi nikome bili zanimljivi ni medijima, ni publici koja glasa?
Kad vidimo da neko se toliko trudi, toliko uporan, borac, kad od srca želi, zašto da mu ne damo šansu? Žena sa polomljenom nogom gine za ovaj PZE, više od svih ostalih zajedno. Za sve te nove, mlade ljude ima vremena, tek su na početku, neka se potrude, pa za par godina što da ne. A Maji je to san od kada se bavi muzikom. A nije imala sreće jer devedestih kada je bila na vrhu, mi tada nismo učestvovali, a tih godina bi bez problema bila odabrana i od žirija i publike.
Evo jednog zanimljivog članka iz 1994.

1000021714.webp

Potvrdio pretpostavku, svaka mu čast, što bi rekao Šarenac "neke stvari se ovde vuku po podu". Isto važi i za Bojanu.
To je originalno Dudina fraza, kad je objašnjavao Teodisićeve spore lateralne kretnje i zašto je loš u odbrani lol
(Čisto da ne zaboravimo legendu)
https://www.instagram.com/basket.enciklopedija/reel/C8Kcw8WMT43

Nisam sigurna da će Grgur dobiti više prostora, ako je i inače bio namenjen za green room, a Došlo za veliku scenu...

Pa nisu valjda mislili da trpaju tri voditelja u grin rum, bilo bi malo previše. Možda je bila ideja da Grgur bude sa Kosjerinom u polufinalima a Došlo u finalu ili tako nešto, ili da se menja sa Popovićem, u suštini da 4 voditelja budu u svakoj emisiji. Mislim da bi 5 bilo previše čak i za RTS.

E: što se Maje tiče, već sam rekao, propast njene karijere mora da se izučava na fakultetima, jer zaista je fenomen da od ovih pesama koje je spomenula "Odlazi", "Napustio si sve" i slično dođeš do "Zemlje čuda" i "Žali srce moje".

Pa ne, ideja je bila da svake večeri bude njih 5 - troje na sceni, dvoje u green room-u.

Onda definitivno Grgur dobija više prostora i ostaje isti sistem 2-2 kao i prošlih godina. Baš me interesuje kako će se pokazati, možda bude vrlo dobro.

Evo i ja konacno da poslusam pesme natenane 😊

Bojana i david - msm meni je ovo bas outdated ali mislim da cemo dobiti energican nastup plus njihova harizma. Ali to nece promeniti da je outdated.

Harem girls - ja za sada navijam za njih 🤷🏼‍♀️

Mimi Mercedes - ne znam kakva je ona live i ne znam sta da ocekujem. Ako bude dobar i energican nastup, onda ok. Nije moja soljica caja svakako.

Maja - just no

Tam i vukayla - obe pesme ok ali cekam nastup da vidim energiju. Za tam se brinem da ce stranci misliti da peva o kebabu 🥹

Status
Not open for further replies.
Back