Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je ok, ne smeta mi kao filler, mozda je ne bih ni preskakao na listi. Svakako veci gubitak od renomiranih Buc Kesidi

Jao da, da smo znali rezultate polufinala gdje je Breskvica masovno dvanaestice dobijala to bi bio haos još veći pred finale lol

Sviđa mi se pjesma od Buč Kesidija.

Evo od 2019. ko bi prošao da je glasala samo.publika u polufinalima:

Beovizija 2019

Prvo polufinale: Funked Up umjesto Akeksandre Sekulić
Drugo polufinale: Tamara Milanović umjesto Jane Šušteršič

Beovizija 2020

Prvo pulufinale: Istih 6 bi prošlo
Drugo polufinale: Takođe istih 6 bi prošlo

PZE 2022

Prvo polufinale: Boris Subotić umjesto Ane Stanić
Drugo polufinale: Julijana Vincan i Rosher etno bend umjesto Zejne i Tijane Dapčević

PZE 2023

Prvo polufinale: Igor Stanojević umjesto Empathy Soul Project
Drugo polufinale: Svi isti bi prošli

PZE 2024

Prvo polufinale: Filarri umjesto Marka Mandića
Drugo polufinale: Hydrogen i Filip Baloš umjesto Dušana Kurtića i Milana Bujakovića

Uglavnom sam zadovoljan rezultatima. Msm Funked Up i Tamara Milanović... Lol.

Ostaviti žiri onda i u polufinalima xD
A "Vanja" mi je odlična😳😁. Sigurno mi ne bi bili prvi favorit i kao ne bi imali neke šanse na evroviziji, ali ne bi bilo loše ( u budućnosti) poslati i ovako nešto.

Dram ne slušam, al ova mi je za prvu koju sam čula od njih nekako infatilna.

Jao da, da smo znali rezultate polufinala gdje je Breskvica masovno dvanaestice dobijala to bi bio haos još veći pred finale lol
Nikad nismo znali rezultate iz polufinala i ne treba da znamo.

Pa baš su izabrali pesmu kojom će se predstaviti široj publici. Ako ni fanice nisu padale u nesvest zbog Vanje, znači da je loš izbor pesme čak i za promociju.
Pesma definitivno nije za esc i tu pricu, verovatno bi i ostala u polufinalu, ali uopste nije losa. Mnogo je bolja nego Tuzne ljubavi iako su nam svima ocekivanja bila obrnuta.

Dram je top.

gay men GIF

Da se vrate dogodine.

Iskreno enigma mi je taj stav 'hajde da posaljemo bilo sta, poenta je da budemo na TV, da se procuje za nas i da se predstavimo sirokim narodnim masama'.

Pa da, ali kao ako se predstavis sa nekom prosek pesmom, bukvalno nista nisi napravio, bices zaboravljen 5 minuta nakon nastupa. 😭

Ok mi je da dolaze neafirmisani ali bas is tog razloga treba bas da se dodatno iscimaju, u smislu ako si vec zelis tih 5 minuta slave na nacionalnoj TV do kojih inace ne mozes da dodjes, iskoristi to do maksimuma, nemoj da dodjes sa 'ti si moja nemoguca misija'' (sorry ako ima fanova, oni su mi prva asocijacija na filler pesmu).

Ili ti ljudi zaista mozda misle da su im pesme ekstra i da imaju sanse, u tom slucaju su ili delulu na max ili apsolutno nemaju predstavu sta je Evrovizija.

Potpuno je svejedno da li ćemo imati dosadasnji ili proporcionalni sistem dokle god RTS ima kontrolu nad festivalom. Jednostavno je, Olivera nece dozvoliti da ekstremi i organizovana glasanja utiču na odabir predstavnika. Žiri upravo tome i služi, da stavi "veto" onima koji bi da na nepošten način pobede. A što se tice internacionalnog zirija mislim da nema potrebe da ga uvodimo. Strane zemlje ce svakako glasati na Evroviziji i nema potrebe da one odlučuju koga ćemo mi izabrati. Pokazalo se kao losa praksa u zemljama koje imaju taj nacin ziriranja

Tako je. Verovatno naslućuješ. Vidim da ovde pojedini ismevaju tuđa mišljenja, ali mišljenja su subjektivna stvar. Što se tiče imena, ne znam, verovatno bih trebao da ga promenim, jer treba da postoji samo jedan Stefan. Nema veze, bilo je komentara i kada sam rekao za Filarrija da se takmiči pa se zaista i takmiči, uglavnom, ljudi će uvek pronaći razlog da hejtuju.

Gospode pomiluj, Gospode pomiluj! Amin

Status
Not open for further replies.
Back