Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja ipak idem po redosledu u polufinalima.

Prvih pet u prvom polufinalu:

Bojana x David - Odlično otvaranje, drop šuri! Može komotno na ESC, ako nema nešto bolje.
Igor Simić - Krenulo je dosadnjikavo, ali Bond prizvuk u drugom delu je pun pogodak.
Vampiri - Bukvlano sam uzviknuo NE nakon dve situacije.
Nataša Kojić - Ništa posebno, generika od pre 15 godina.
Tropico - Mlako, ali ne smeta kao filler.

Ovako na prvu:
1. Baneri su odlični. One male sličice jesu smešne ali ovo na jutjubu je meni lepo
2. Tam do pobede. Jedina na prvu hvata😍

Žali srce moje,
žaliće i tvoje…

Winnie The Pooh Happy Dance GIF by Leon Denise

Posve neironično mislim da su Bojana i David odličan paket za ESC. Zgodni, mladi, talentirani, nisu mrtva puhala što smo vidjeli i čuli prošle godine, a pjesma jbno V O Z I

Nikada nas nije to
Šesto čulo
izdalo

🥵🥵🥵🥵

Mj1_vg.gif
Mj1_vg.gif

Meni su Bojana i David bili bolji prošle godine, ovo mi je malo meh. Pogotovo nakon slikanja sa onom jeftinom perikom. Pobogu.

Pojavio sam se samo da kažem da su mi pesme loše, nijedna ne hvata na prvu (što je važno), tako da lagano mogu da se vratim u pećinu i opušteno ne nadam ničemu na Esc. Džaba i potencijalni nastup ako nemaš dostojnu pesmu. Lep pozdrav svima, hajpujte ono za šta možete da se uhvatite.

Pojavio sam se samo da kažem da su mi pesme loše, nijedna ne hvata na prvu (što je važno), tako da lagano mogu da se vratim u pećinu i opušteno ne nadam ničemu na Esc. Džaba i potencijalni nastup ako nemaš dostojnu pesmu. Lep pozdrav svima, hajpujte ono za šta možete da se uhvatite.
Kao što rekoh, pitanje je koliko će hajpa i biti s obzirom na frku u državi... Ima narod mnogo većih problema.

Status
Not open for further replies.
Back