Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Anton uzas
Sve u svemu prvo pf samo tipa 2, 3 pesme... ostalo krs... bolje i da ne gledam

Upravo, ali ona u onom podcastu rece da ide na nesto jednostavno, samo plesaci i svetla, ali ova pesma trazi (nudi) mnogo vise od toga.
Rekla je da će biti interakcija nje sa svetlima i ekranima (vrv nešto nalik Heroes ili Rusiji 2016. godine) i da će biti ludačka energija, tako da mislim da će to sve biti top

Maja bolje da je poslala vreli letnji hit Štikle na sto nego ovo 😕
Zemlja čuda > Žali srce moje

Malo je poražavajuće da, evo, četvrtu godinu kako imamo PzE i dalje nemamo ozbiljnije pomake u produkciji i aranžmanu. Dosta toga što čujemo bude traljavo, fali kreativnosti, zvuk je često dated.

Čast izuzecima, ali retko ko od poznatijih dođe sa pesmom koja je pravi odraz dosadašnjeg stvaralaštva i uvek se odluče za safe i dosadne alternative.

Inače, mene izuzetno zanima šta je u glavi Taše Kojić. U kojoj dimenziji ona živi.
Deluje mi kao dobar potencijal za novu Maju Nkolić.
Filari polako ali sigurno postaje nova Maja. Pesme iz godine u godinu sve gore, a on se bavi žirijem(Gocom) i nameštanjem.

• Like
Reactions: FFM
"Mila, ti si platila što volim te jaaa"

light it up dance GIF by Mike Williams

Mislim, veze nema sa Evrovizijom ni sa 2025om godinom, ali on ovako raskopčan i vlažan sa ovim power bottom Ariana Grande glasom... Ja sam kriv što sam romantičan.

Dizajn i art strucnjaci, jel i ovo AI art na thumbnail-ima ili ne? Mene to od jutros brine.

Drugo polufinale:

Ivana Štrbac - Tipična Anđelina za Radio S
Jett Vega - Počelo je interesantno, ali onda je počeo isti refren kao kod Antona.
Princ - Aj ti Kićo nazad na Mesam 1996.
Maršali - Ko je bre njima dozvolio da izađu iz garaže sa ovakvih hororom?
Dušan Kurtić - Mlako mlako mlako, ove godine ne može ni do hita u grinrumu.
Tanja Banjanin - Ženo božija, zašto se blamiraš ovkvim proljevom?
tam - Sviđa mi se, ali ovo da bi prošlo mora svaki kadar da bude na mestu, svaki pokret utegnut i na vreme, energija na nivou, efekti da grme... nemoguća misija.
Gift - Plače mi se, ali makar sam ubedio drugara da prebacimo nakon 30 sekundi.
Lensy - Pa pristojna baladica, ali sam od nje očekivao banger u stilu Eme Radujko.
Sedlar - Dosadnjikavo.
Maja Nikolić - Guilty pleasure realno.
Mimi Mercedez - Ima potencijala, ali bi više grmelo kada bi se malo ubrzao ritam, da više trešti. Kraj mi je mess.
Ohajo - Trebalo bi da se naplaćuje izlazak iz garaže.
Vukayla - Pa nije baš toooliko dobro koliko hvale na Tviteru. Možda sam se i umorio nakon ovoliko slabih pesama. Daću joj šansu jer ima potencijala plus je prehot.
AltCrtl - Ovaj mali je na prethodna dva učešća bio makar zanimljiv, sada ni to.

Harem Girl - vozi moram priznat, i nije dosadno kao većina pjesama, a sad kakve će bit uživo to je pitanje

Tam - nije nešto za čim ću poludit, ali zanimljivo je, pogotovo refren, koji lako ulazi u uši

Iskaz - veselo je, realno vajb, zabavno

Vukayla - nije loše, bolja od većine i što je najbitnije zvuči moderno, što se za većinu pjesama ne može reći

Mimi Mercedez - složit ćemo se da ona može i bolje, ali kontam da ću ovu pjesmu najviše slušat, čekam nastup

Bojana & David - ovo je dobro, energična grmilica, sviđa mi se, s obzirom na konkurenciju ovo bi čak i slao na esc

Filarri - pa dobro, meni se njegove pjesme uglavnom svide, tako da očekivano, no bolja mi je bila prošlogodišnja

Kruz Roudi - Ovo je baš fino, sjelo mi je, iako znam da nemaju nikakvog esc potencijala

..................................................................................................................................................................................................................................

Ostali mi nisu vrijedni spomena, masu filer pjesama, dosadnih, staromodnih itd, vidi se osjetan pad u kvaliteti u odnosu na prošlu godinu, zaključak za ESC što se tiče potencijala za neki okej plasman su mi najviše Bojana & David, Mimi Mercedez i Tam, ostali u tom kontekstu ne dolaze u obzir

Status
Not open for further replies.
Back