Harem Girl - vozi moram priznat, i nije dosadno kao većina pjesama, a sad kakve će bit uživo to je pitanje
Tam - nije nešto za čim ću poludit, ali zanimljivo je, pogotovo refren, koji lako ulazi u uši
Iskaz - veselo je, realno vajb, zabavno
Vukayla - nije loše, bolja od većine i što je najbitnije zvuči moderno, što se za većinu pjesama ne može reći
Mimi Mercedez - složit ćemo se da ona može i bolje, ali kontam da ću ovu pjesmu najviše slušat, čekam nastup
Bojana & David - ovo je dobro, energična grmilica, sviđa mi se, s obzirom na konkurenciju ovo bi čak i slao na esc
Filarri - pa dobro, meni se njegove pjesme uglavnom svide, tako da očekivano, no bolja mi je bila prošlogodišnja
Kruz Roudi - Ovo je baš fino, sjelo mi je, iako znam da nemaju nikakvog esc potencijala
..................................................................................................................................................................................................................................
Ostali mi nisu vrijedni spomena, masu filer pjesama, dosadnih, staromodnih itd, vidi se osjetan pad u kvaliteti u odnosu na prošlu godinu, zaključak za ESC što se tiče potencijala za neki okej plasman su mi najviše Bojana & David, Mimi Mercedez i Tam, ostali u tom kontekstu ne dolaze u obzir