Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ako gledam po utisku na prvu loptu dok za to još nije kasno (1-2 slušanja po pesmi), meni BxD, Mimi, Tam - verovatno tim redom.

Od toga, BxD i Mimi mogu da zamislim u esc finalu, Tam već teže (iako mi se skroz sviđa pesma), ali svakako se ovim putem moli ova devojka da se potrudi da ne bude svrstana u isti performerski koš sa Angellinom i Ivom Lorens.

Mislim da je stranci po internetima najbolje rejtuju jer pesma ima tu neku blago mračnu dovoljno modernu mistiku, koja sad već uveliko spada u domen onoga što se očekuje od Srbije na ESC na osnovu prethodna nam 3 entrija, to je moguće malo i inercija po tome koja estetika i vajb se asocijativno kače kojoj zemlji.

Bojana i David su mi definitivno favoriti, ali nije mi ni Turbo žurka toliko loše zapravo, samo što se eto očekivalo nešto kompetitivnije.

Bojana i David mogu komotno u TOP 3 kod publike, ali mislim da bi ih žiri mogao da zakine. Uglavnom, mislim da Mimi Mercedez ili njih dvoje pobjeđuju. Vukayla možda treće mjesto.

Ma Vukayla nažalost nema šanse da pobedi kod nas, a to je velika šteta s obzirom da mi je njena pesma produkcijski najkompletnija.

Mimi nek doda još folka i eto hej hoj lec go

Ne kontam onaj zadnji dio, moze tu folk

I postane prvi autor koji je ispao sa 2 pesme na jednoj Evroviziji.
Awkward Oh No GIF by Max

Preslušao sam većinu i baš razočaranje. Nije da sam imao neka prevelika očekivanja, ali ovo je baš poražavajuće.
Vidim Mimi kao pobednicu, osim ako baš debelo ne upropasti ovo uživo.
Iskaz mi je ok, Bojana i David takođe. Pa čak mi i Majino ludilo dobro u poređenju sa ostalima.

Selektivno sam poslušala pesme i najviše mi se sviđaju Vukayla i tam, uz to mogu još i Bojana x David i Haremke. Jedva čekam da vidim kakav su nastup spremili

Status
Not open for further replies.
Back