Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Vidim komentar Tasha transica, a jeste malo na slici baca na Adore Delano 😭

Da pomrsi planove
I umeša prste
Da ti greje dlanove
Dok se drugi krste

Young Gifted And Black Dancing GIF by MOODMAN

Vukayla stvarno dobra na prvu, ali treba to otpevati uzivo. Od nastupa ce joj sve zavisiti.

Malo me strah Mimi nastupa, nadam se da zna šta radi. Nekako veće šanse s tim “ludim” pjesmama na ESCu imaju muški nego ženski izvođači. Uostalom, kao i kod nas na Balkanu, prije će trijumfirati muškarac s nečim takvim.

Ne znam, meni je ona i dalje logičan izbor ovdje. I ovaj duet, Bojana i David, mogu i oni.

Mala Niskolic luda ko po obicaju i pada nova tuzba... 🤣🤣🤣

Ja ne shvatam koji kriterijum je RTSu glavni kad bira ovakve pesme?

Kako mi kod Mimi fali kraj pesme kao što je Joost imao onaj deo kada publika poludi (ne mislim na recitovanje na kraju xD)
Treba bukvalno “turbo žurka” u fazonu malo glasnije “ajmooo ajdeee” sa trubama i harmonikom u pozadini 😂 ugl atmosfera da lomiš čase u kafani

Ma mi definitivno ne znamo lepo da upakujemo trube u aranzman pesme, bolje nam ide zurla i duduk i u redu je priznati to. Truba mora da radi na zabavu, razdraganost, poletnost, ne na gas i turbo. Svaka moldavska pesma sa trubama je kliknula jer ima tu dozu veselosti.

Doduse nije tragicna Turbo zurka kako je moglo da bude, ali ne kontam skroz koncept. Trebao nam je neki rejv od Mimi, a ne forsiranje nekog zvuka za ESC koji inace ne bi snimala. Sve mi malo vuce na Breskvin koncept ali bogata verzija.

Ja sam se probudio kasno i skroz zaboravio do sad i nemam vremena da poslusam vise od Mimi i Tam.

Mimi ima savrseni instrumental za esc, ali to njeno repovanje mi tako amaterski zvuci, mora to uzivo da puca. Tam ima malo slabiju produkciju po meni, ali vise verujem da moze da izvede uzivo ilito bolje da kazem bolje mi ona zvuci kao izvodjac ovde u studiskoj verziji. Veceras kasno cu poslusati jos nekog.

2 nepopularna misljenja:

Kurtic jaci ove godine nego prosle
Ivana Strbac sasvim pristojno, naravno tanko u kontekstu ESC, ali jedna od jacih pesama generalno ove godine a vidim skoro niko je ne spominje do sada

Mimi si je sama pucala u nogu s tim hajpovanjem prije objave gdje je uspoređivala svoju pjesmu sa mnogim puno boljim pjesmama. Zar nije čula ono underpromise but overdeliver? Ona majke mi skroz suprotno. Nahajpala nas da bi nam na kraju ovo đubrivo servirala.

Status
Not open for further replies.
Back