Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sad sam krenuo da sve čitam unazad ceo dan šta ste pisali i polako do sutra.... 🤣

Što se tiče pesama nakon prvog slušanja (a preslušao sam sve), za sada sam tim Tam...

1. Tam
2. Bojana i David
3. Aladin girls

Izbor je slabašan... Mimi je ok, ali ništa spec., Vukajla je dobra, Igor mi je onako ok, ima jedno 10- 12 ok pesama, ostalo fileri...!

izgurao je taj fazon da zavodi usamljene mame koje gledaju Evroviziju uz vino do maksimuma.
Niti sam usamljena mama, niti sam gledala uz vino, ali Slimane bgm
tumblr_72863673666ac7a416e9c0609f27c17b_e0aca8fc_640.gif

2023 je to bio Mengoni....

Kako mi nemamo tako nekog šmekera da evropske babe popadaju u nesvest😌

Haremke iznenađujuće dobru reakciju publike imaju
Zato što ove godine, srećom, brišu uvredljive i homofobične komentare.

To mi je iskreno super, jer kakve god da su pesme, takmičari na PZE čitaju komentare i ne zaslužuju da ih neko vređa i naziva imenima.

To nam je, što nam je, nema svrhe da kukamo i zapomažemo nad sudbinom. Biće bolje sledeće godine.

Bez nabijanja presije našim izabranim statističarima, ali od sutra hoćemo tabele pregleda, lajkova, striminga, trendinga, lepo preseci i poređenja, pa da bar u razočaranju i dokonosti optužujemo ko šopinguje brojke 😠

Džaba mu izgled i glas kad čovek jednostavno NE ZNA da napravi konkurentnu pesmu. Iz ove perspektive, Cvet sa istoka je, iako sa zastarelim aranžmanom, poprilično pamtljivija i zvučnija od ove bezličnosti. Poslušao sam je dva puta zaredom i ne mogu nijedan jedini takt da upamtim.

Meni je Trenulețul bio odličan. Zezali me ovde zbog velikog broja bodova koje sam im dodelio. Bilo mi je jasno da će visoko. Nikad nisam razumeo kako to nije bilo očigledno. Ozbiljno pravljena pesma. Imali su jasnu viziju i jasnu ciljnu grupu. Nastupom nisu pokušali da pesmu preobuku u neku sofisticiranost, no su je predstavili onakvom kakva jeste. Svi elementi dobro odrađeni.

Trendseter je kao pesma miljama daleko do toga.

Status
Not open for further replies.
Back