Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je Mimi vrh, samo je kraj morao da eksplodira umesto onog, sta god ono bilo..moramo da je nateramo da odradi revamp kao Teya sto je dodala visoku notu

Inace moji bliski esc prijatelji su svi zgotivili Mimi vec na prvo slusanje, mada su iz Makedonije i Grcke, ne znam sta misli ostatak Evrope 😂

Svakako jedan od najlošijih izbora do sad, ali ipak mislim da će top 5-6 da bude dobar i da će izabrana pjesma biti u top 25!

Maja Nikolić kupila lajkove
Kako znaš? Ima 33 hiljade pregleda i 2 hiljade lajkova. Meni to deluje kao normalan odnos. A ima i dosta komentara.

Ne verujem da uopšte mogu da se kupe ni pregledi ni lajkovi jer su pesme na tudjem kanalu. Jedino neki placaju pesmu kao promociju da izlazi kao reklama pa tako sebi nabiju preglede.

Last edited:
Poslušao sam još jednom pesme i izdvojio bih one koje mi iole zvuče da imaju neki tračak potencijala:

Tam - ima keči momenat u pesmi, zvuči moderno, al nekako joj ova pesma slabija u odnosu na one koje je ranije izbacivala. Ona mi je trenutno i najbolji izbor sudeći samo po pesmi.
Iskaz - haos, nabacano, al nekako u tom haosu možeš da se zabaviš ako ništa drugo.
Mimi M - Kad je rekla Indira Tetovaža očekivao sam tehno folk, kad ono pesma pržena na nižoj temperaturi. U suštini, zanimljivije od brda non event pesama.
Bojana i David - Oseti se energija, ritam, al sama pesma mi je prazna. A opet, zabavnija od ostalih.
Vukayla - Moderno, može imati smisla al ovde al za moj ukus je dosta generičan zvuk koji čujemo od Skandinavije.

Ostali, žali Bože pojavljivanja. Kapiram da nije do Rts-a, jednostavno takva je ponuda ove godine - nezanimljiva. Maja Nikolić u pokušaju Kosovskog ciklusa iskopiran od Breskve, samo što ona nema realne fanove nego osobe koje povremeno se nasmeju njenom ludilu.

Haremke i Lensy su mi se izdvojile. Lensy tesko da ima sanse, tako da napred Haremke.🤞

Kod Mimi bih skoro sve menjao, na pocetku treba to mnogi vise hriscanski, a posle jos vise da poludi, i na kraj da totalno eksplodira.Tekst mi se zapravo najvise svidja, osim onaj deo yes, tes, yes, da, da, da, a to se najvise ponavlja lol.

Jedno 20ak pesama ko da slusam jedno te isto, meh.

Maja i Filari cak bolji od vecine.

Sve u svemu, ne gine nam turbo meltdown nakon finala. 🙏

Stvarno je greota kad razočara neko ko je imao potencijal za više.

Doduše moram priznati da je pesma narasla na meni, ali pričamo o ESC potencijalu. Pesma je očigledno pravljena po nekoj formuli za uspeh, ali je sve odrađeno sa bukvalno pola gasa, a manjak gasa se bar od nje nije očekivao 😂

Bukvalno svako može da flopne sa nastupom, a sa druge strane realno je da samo nekolicina ovde mogu da budu na nivou i iznenade. Nije Tam jedina nesigurna, stvarno ne znam zašto se devojka unapred otpisuje, još od objave spiska. Posebno jer je rekla da nije sebi stavila koreografiju jer želi da se koncentirše na pevanje. Atmosferična je pesma i treba lepo snimiti.

Ta atmosferičnost pesme me je i kupila. Početak pesme, pa onda bridge 😍

Ima mi vajb Isabel LaRose, i sama pesma, i njen glas, i način pevanja, ko je učestvovao na FSC-u zna o kome pričam xD

Status
Not open for further replies.
Back