Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa mi svake godine i radimo revamp maltene, bar se instrumental sredi ako ništa drugo.
Ali šta se tačno sredi, produkcijske nijansice tipa da ima malko više odjeka u matrici ili boja pratećih vokala, to je minimalno picnuto kod ICS i Ramonde gde 80% slušalaca to nije ni registrovalo, posebno ne u lajvu, dok ljudi ovde pričaju o promeni konstrukcije pola pesme kao kompozicije a ne aranžmana, dodavanju čitavih novih delova i maltene remiksovanju. Tu količinu promene koja se sad priželjkuje čak ni Hurricane za HLV nije radio a one su kao najviše izmenile pesmu, i nešto mi miriše da ni RTS ne bi veće promene od diskretnih aranžmanskih ni tolerisao, imali su vremena za doterivanja.

That being said, ja lično ne smatram ni da su obavezne promene, možda će to da klikne sa scenskom dopunom, a i da ne klikne opet štagod, slaćemo najbolji paket od ponuđenih kakvi god da su.

Obicno udjem ovde da se napunim negativne energije posto drugog izbora ovde nema. I jos vidim da neko napise da mu je najbolja pesma Igora Simica 😅😅😅 Jel moze revamp foruma please???? Nepodnosljivi ste odredjeni. Satkani od negative.
1. Jednostavno rešenje - smeta ti negativna energija - nemoj da dolaziš.
2. Nauči da poštuješ tuđe ukuse. Meni je pesma Igora Simića katastrofa, ali to ne znači da treba da ismevam one kojima se pesma sviđa. Neumesno.
3. Postoji razlika između toga kada je neko negativan i kada neko iznosi mišljenje u skladu sa činjeničnim stanjem. Već sam ti rekao, posmatraj ovaj PZE kroz ružičaste naočare i živi u ubeđenju da su pesme magahitovi (što bi rekla Maja Nikolić), ali prestani da etiketiraš ostale zbog mišljenja koje se ne podudara sa tvojim.

2. Nauči da poštuješ tuđe ukuse. Meni je pesma Igora Simića katastrofa, ali to ne znači da treba da ismevam one kojima se pesma sviđa. Neumesno.
3. Postoji razlika između toga kada je neko negativan i kada neko iznosi mišljenje u skladu sa činjeničnim stanjem. Već sam ti rekao, posmatraj ovaj PZE kroz ružičaste naočare i živi u ubeđenju da su pesme magahitovi (što bi rekla Maja Nikolić), ali prestani da etiketiraš ostale zbog mišljenja koje se ne podudara sa tvojim.
Ovaj forum je bio ekstra pozotivan u ovo vreme prošle godine ali kako su radili tako im jeste

Joj... 😅😅😅😅😅... Opusti se malo i ti previse si napet hahaha ljub ljub 😘😘😘😘

Mi kad bi jedne godine napravili nacionalno finale sa do 10 pesama, imali bi sigurno najjači izbor
Ko zna ko bi tad sve dobio prođu, pa bismo onda kukali kako nema ničeg od te godine. Ovako barem imamo širok izbor, i upadaju (možda, a i najverovatnije) pesme koje kod komisije nisu puno obećavale, a zapravo su dosta ispunile. Tome i jeste svrha ovolikog odabira. Dovoljna je samo jedna pesma koja će biti predobra, ostalih 29 mogu i da ne valjaju. Ovo je kvalifikacioni ciklus, a ne takmičenje koje samo po sebi ima nekakvu svrhu, i uopšte nije bitno da bude jako(i ako bi u suštini to bilo super), nego da iznedri pravog predstavnika

Sad sledi faza ubeđivanja da ovo ipak nije najgori PZE do sad. Jao, majko...
Jeste najgori u smislu proseka pesama, ali opet ako imaš par u vrhu koje su konkurentne na kraju krajeva dođe isto.

Samo je pitanje da li nam je bitno da imamo jak domaći festival ili konkurenta za ESC.

Ovaj forum je bio ekstra pozotivan u ovo vreme prošle godine ali kako su radili tako im jeste

Hajde da kažeš "pozitivniji nego sad" ali gde baš "pozitivan"? 😂 Još ekstra pozitivan hahaha

Pa ti si prvi bio izvor negative prošle godine!!! 😂
👏👏👏👏👏👏 Ovde je jedino svrha naci zamerke, ko da mi nesto posebno mozemo da promenimo. To nam je sto nam je, a pritom i imamo par dobrih izbora (nebitno da li za pobedu ili ne)
Aj da izvucemo najbolje i uz poz energiju do pobedee 👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸🥰😅

Ne mislim da ćemo ove godine imati problem sa ulaskom u finale. To će biti glatko ako odaberemo pravi tvt bait - a to bi bili Mimi, Iskaz ili B&D.

Sa Tam ili Vukaylom malo teže... Tu bi nastup morao da puca, ali pošto ja RTSu ne verujem, teška priča.

Svakako, mislim da je najbolje da pošaljemo neku ludačku balkansku energiju, em osigurana dijaspora, em se ukači i koji poen stranaca.

U finalu potop sa bilo kojom pesmom nam ne gine.

Status
Not open for further replies.
Back