Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U teoriji poenta festivala i jeste da bude neizvesno do samog kraja.

Zato me je recimo PZE 22 smarao tokom priprema pošto su se svi fokusirali na samo 3 pesme, ali onda se to na kraju obilo u glavu kada je Konstry došla i šokirala sve.

Tresem se koliko me je Tašina pesma odradila na treningu. 😂🔥
Oh No Christmas GIF by Max

Počelo jeee!!

Jedva čekam da ljudi utripuju kako Mimi pobjeđuje na Eurosongu i kako će cijela Evropa biti oduševljena🤩

Tašina pesma je grower i to je tako. 🤌

Problem ove godine je što dobar deo pesama (skoro sve) koje sam poslušao uošte nisam zapamtio, a onda kada ih čujem ponovo kao da ih prvi put slušam. Tako da se pesma Tašane lako izdvoji.

Hajde da kažeš "pozitivniji nego sad" ali gde baš "pozitivan"? 😂 Još ekstra pozitivan hahaha

Pa ti si prvi bio izvor negative prošle godine!!! 😂
Ja sam bio izvor "realnosti" pred ESC kad sam pljuvao sve sto RTS radi I to se pokazalo kao tacno.

Kao sto sam pljuvao i ovaj PZE jer sam video sta nam spremaju.

Ali kvalitetom pesama na PZE24 sam bio zadovoljan.

Ja sam bio izbor realnosti pred ESC kad sam pljuvao sve sto RTS radi I to se pokazalo kao tacno.

Kao sto sam pljuvao i ovaj PZE jer sam video sta nam spremaju.

Ali kvalitetom pesama na PZE24 sam bio zadovoljan.
Dobro ali ne mozes reci da je na forumu ikada u ovoj temi bilo ekstra pozitivno 😆

Pre ESC smo i mi koji smo najviše podržavali Teyu videli da od toga nema ništa jer se ništa nije dešavalo.

Ma Mimi je logičan izbor, nek se narod veseli. Samo neka ubaci nešto u zadnji dio, taj dio treba najviše pucati, ona tišina ubija. Trube, rejv, harmoniku, šta god, samo nek tambura, ne mora se ni slagati s pjesmom 😅 Ko zna šta može biti s televotingom, sve je moguće. Za žiri je svakako sigurno da će osvojiti jednocifren broj bodova.

Status
Not open for further replies.
Back