Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Данас сам одслушао 10 песама. Нема ту ништа по мом укусу. Вратим се на "Лик у огледалу" и схватим колико је то моћна песма и доминација гласовних бравура. Верујем да би у овој сезони била без конкуфенције. Али, ја сам матор па још пристрасан.
😜

Ne znam kako je onda Nemo pobedio. Ocigledno zbog njegovih vokalnih mogucnosti. Zato, pevaj Saro!
Nemo nije pobedio po mišljenju publike nego stručnog kadra koliko se sećam, nije prošlo još godinu dana sveže je sećanje.

Ljudi stanje je takvo da i meni Žali srce moje odzvanja u glavi ceo dan, šta da radim?

Pa kaže

Nemaš ti karakter zato si i sam.
Glumiš ko amater, a svaki strah ti znam.

gif-girl.gif

Nemo nije pobedio po mišljenju publike nego stručnog kadra koliko se sećam, nije prošlo još godinu dana sveže je sećanje.
Jeste. Ali i tako moze da se pobedi. ☺️
Sami kazete da je produkcijski najbolja Vukajlina pesma.

Ljudi stanje je takvo da i meni Žali srce moje odzvanja u glavi ceo dan, šta da radim?

Pa kaže

Nemaš ti karakter zato si i sam.
Glumiš ko amater, a svaki strah ti znam.

gif-girl.gif
Ništa onda definitivno ove godine saljemo Maju. Da vidimo sta ce da uradi na toj Evrovizini .Onda se vise neće prijavljivati. Valjda?

Vukayla stilski nije moja šolja čaja, ali meni je ono dah po dah bilo prilično catchy na prvo slušanje.
Dakle, nije baš da uopšte ne pali na prvu. Ja je, razumljivo, nisam silovao na plejlisti, a ipak mogu da otpevušim neke delove.
Muzički pismena pesma, lepo producirano, tako da nemam ništa protiv da se bira, ali miljama daleko od nečega što bi se meni lično svidelo.

YouTube lista slušanosti - 29.1.2024
Presek u 20h

TOP 10
1. Mimi Mercedez - 169.000 pregleda
2. Ivana Strbac - 88.000 pregleda
3. Princ - 86.000 pregleda
4. Tam - 85.000 pregleda
5. Harem girls - 85.000 pregleda
6. Nataša Kojić - 81.000 pregleda
7. Filari - 75.000 pregleda
8. Bojana i David - 58.000 pregleda
9. Maja Nikolić - 57.000 pregleda
10. Vukayla - 45.000 pregleda

Nepopularno mišljenje:
Omiljeno izdanje mi je PZE23.
- u globalu dosta dobrih pesama, od kojih bi bar 5,6 donele finale glatko.
- dizajn banera i thumbnail-ova nastupa najbolji do sada
- pozitivna iznenađenja - Filip Baloš, Džipsi, Stefan Shy, Nađa
- Srbija odlučila da zajaše alt talas i pošalje jednu od najeksperimentalnijih pesama u bližoj ESC istoriji (baš po mom ukusu😌)
- Joca Ajkula me nije nervirao

PZE24 close second, ali mi je pretoksična ta godina bila, ne ponovilo se...

Status
Not open for further replies.
Back