Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa ne vidim ljude od 40+ koji će otkiniti na nju i na rep. Nije ni neki vokal, nije ni neka pesma, nema istorijsku konotaciju. Srpska žurka već ono demode, ništa originalno. A mlađi koji je prate i nisu neki najaktivniji glasači. Uostalom ja ne znam ni da li stariji znaju ko je Mimi Mercedez niti da će biti naročito zainteresovani da otkriju.

Mislim da je pogubljena potpuno i nesvesna gde je dosla, poput Breskvice prosle godine.
Ovo sam htela da kažem i ja.
Vidi se da fura neku svoju priču, ali ne prati ESC. Kao što to nije radila ni Breskvica.
ESC fanovi su mnogo zahtevni, očekuje se suva perfekcija, ili te otpišu. Ona je bila ubeđena da je pesma savršena, očigledno su je komentari da mora da se doradi iznenadili.

Ne bih baš izjednačavao njih dve, iza Breskvice je stojala mnogo ozbiljnija ekipa i popularnost, a takođe je primitivna po shvatanjima pa joj nije ni palo na pamet šta može biti aktuelno za ESC.

Evidentno je da Mimi ne prati baš ESC, ali verujem da će doraditi pesmu ako vidi da dosta fanova traži to od nje.

Ne bih upoređivao Mimi sa Breskvicom uopšte, zato što mi deluje da Mimi pre svega ipak prihvata kritiku, nije toliko puna sebe, jeste da se ponaša tako, ali to je deo nje kao performera, nije stvarno takva. Videćemo kakav će biti nastup, što se mene tiče I dalje je najbolji izbor za ESC.

Status
Not open for further replies.
Back