Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ona i deluje tj. govori da želi da animira srpskog gledaoca iz mase, i posledično ne baš ESC fanove koji smo bukvalno niša, i to joj objektivno gledano i nije loša strategija. Verovatno joj je skroz u petom planu da udovoljava fanovima. Sad, da li će pobednika najviše izgurati glasovi ESC fanova + žirija, ili samo masovna publika u proporcionalnom sistemu, videćemo, realno su moguće obe varijante.

Ne mislim da će neka opšta publika mnogo da mari za to ko je ona i što je to (upitan) rep kad čuje te kao trube, čuje "srpska", vidi da pesma ima najviše pregleda, i vidi nakurčenost na sceni.

Tek ćemo videti da li je ona ovogodišnja Breskva (bez mašinerije ali sa dovoljno srodnim sentimentom publike), ali i ako jeste, samim tim je i skoro siguran ovogodišnji pobednik publike, i to ovog puta u proporcionalnom sistemu koji mislim da baš njoj svakako ide na ruku.

Mislim, ne navijam, samo sagledavam.

Last edited:
Ma nemojte uopšte da uporedjujete Mimi i Breskvicu. Breskvica svoju "losu stranu" krije iza foliranja i simpaticnog osmeha. Mimi nema problem da istrpi niciju kritiku. A tek sto se tice pritupa pze-u, dijametralna suprotnost. Breskvica je isla na foru ulizivanja narodu i glumljenje svetice dok je Mimi prirodna i onakva kakvu je poznajemo, kakva je oduvek i bila. I u ovom slucaju ne vazi ono cuveno suprotonosti se privlace.

Lično bih želela da Mimi pobedi ove godine isključivo iz razloga da se malo balansira između estradnih izvođača i underground scene, kako bi u budućnosti nastavili da se prijavljuju i jedni i drugi. To je dobro za festival. I ako publika želi baš nju, nemam problem sa tim ove godine, iako ja nešto ne naginjem ka njoj.

Imali smo 2 eksperimentalna pobednika 2022. i 2023. , pa onda poznatu, ali ne baš toliko popularnu pobednicu 2024.
Sada može i Mimi. Pogotovo u konkurenciji gde ne bismo ispustili Bog zna koliko bolju i konkurentniju pesmu od njene, gde nam je praktično svejedno.

Mislim da će do 20k maksimalno pobjednik imati glasova, moguće i manje, evo Mimi još ni 200k pregleda nema, hajp je stvarno mrtav ove godine

Mimi je rekla u emisiji da uopšte nastup neće biti, kako ljudi nagađaju, narodne nošnje, spoj tradicionalnog i modernog itd…. Nešto skroz drugačije priprema. And let me remind you, momak koji joj radi režiju je već radio isto za MAMU ŠČ koji su i pobedili na Dori i otišli na ESC.

Last edited:
Ne vidim publiku da glasa za bilo koga drugog lol

Publika 40+ ne glasa il pošalje jedan simboličan glasić za neki rok iz njihovog vremena
izvinity, al za breskvicu je glasao ko je stigao! Mladji su bili racionalniji, za razliku od starijih iako je imala svoju suludu fan bazu. Ne znam ni jednu osobu iz svog privatnog života i okoline a da su mlađi i glasaju na PZEu (van ljudi sa foruma).

Status
Not open for further replies.
Back