Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mogu okaciti strimove mada nema nis preterano zanimljivo
E pa znam da si prvu noć slala i da je razlika bila u svega tridesetak strimova između Mimi i Tam, dok je na yt razlika dupla skoro, baš me zanima da vidim kako se kreću brojke na striminzima 👀

Mislim da će do 20k maksimalno pobjednik imati glasova, moguće i manje, evo Mimi još ni 200k pregleda nema, hajp je stvarno mrtav ove godine
Ajd dajte više sa tim hajp je mrtav, 4 pesme su u trendingu, priča se o festivalu pored drustvene situacije, izvođači takođe imaju malo kočnicu na promociju zbog prikladnosti, ok nije kao prošle godine, al druže nije propao festival

Odlična reakcija i kritika na kraju videa da mora biti još više turbo folk elemenata u pjesmi da bude pravi party banger! Neka izreže ovaj dugi intro i te sekunde pretvori da onaj turbo folk moment traje dulje i glasnije!

Inače pjesma mi ima sve i činjenica da bi imali solo rappericu na Euroviziji je osvježenje i inspiriralo bi druge rap i trap umjetnike da se prijave na Euroviziju kao što je Maneskin to pomogao s rock izvođačima, te Hatari s experimental izvođačima! Mimi ima priliku biti ta cultural reset moment za Eurosong

A šta ako Haremke pobede 👀
Pesma je lowkey banger, ova devojka vrhunski peva, jedino me nastup brine jer ovo može da bude veoma zahtevno za koreografiju. Verujem da devojke vredno vežbaju, samo ako rade sa Uragankinim (i prvim i drugim) koreografima nisam baš optimističan jer su ti nastupi bili mini pakao.

Kako upitno majke ti.
Zato sto ishod PZE ipak odredjuju fanovi. A nije dovoljno viralno kao ICS. Mozda i gresim, ali mislim opet nema sansi da ziri da mnogo poena pa tako u zbiru ne moze na prvo mesto. A i Olivera je realna zena.

Ako kojim slucajem pobedi, bice potop pa ESC-u, ili ostaje u polufinalu ili poslednje mesto u finalu. Nadam se da nikad necemo saznati. Ljudi, budimo realni.

Treba prvo da sačekamo nastupe. Jer ne znam trenutno ko bi mogao da pobedi ako ne Mimi. Tam - potencijalna nova Angellina, Vukayla za koju ne znamo hoće li uložiti u nastup, Bojana i David koje trenutno ne posmatraju kao favorite? Za Mimi znamo da ima dobrog reditelja, a i izdvaja se po pregledima, gledaoci će se naložiti na tekst. Osim ako teško ne flopne nastupom, izvesno je da će dobiti televotig.

Znamo li po kom principu funkcionisu ovi kompozitorski kampovi preko leta?
Mozda RTS da krene da ih organizuje, pa deo pesama da ide tako, deo preko konkursa.

I meni je sa ove tačke gledišta najizglednije da dobija Mimi. Čak i da izostane jača podrška žirija, uz proporcionalni sistem glasanja biće sasvim dovoljno da na kraju odnese pobedu. Nama fanovima pesma svakako ima dosta falinki, ali ne verujem da se na to obazire prosečan gledalac koji će to veče gledati PZE.

Ne isključujem mogućnost da na kraju podržim Mimi, ako nastup bude na visokom nivou.

Jako se male sanse da Mimi ne dobije tvt cak i ako nastup (po standardu nas fanova) bude slabiji. Takva pesma jednostavna ima prodju, pa anonimni muceni Princ je dobio tvt one godine a da ne dobije Mimi koja 'em sto je poznatija od njega 'em sto ima trube i slicne momente u pesmi na koji ce se prosecan gledalac izloziti. Breskvica je imala 40 i nesto hiljada glasova, Mimi nece bas toliko ali nekih 30k bi mogla.

Status
Not open for further replies.
Back