Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
, a pesma produžena za 30 sekundi. Ako ostane ovako kako je, ne verujem, jer slutim da će to delovati poprilično bledo.
Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance break 😂 tako sam pročitao.

Žena leži u kadi i uspijeva ostajati bez daha (ne govorim o ovim dijelovima gdje preskače psovke, nego svemu ostalom). Nisam baš uvjerena da to neće biti potop live pogotovo što pretpostavljam da će više toga raditi od ležanja u kadi na PZE nastupu.

Dakle i Tam i ona imaju dosta sumnjive live sposobnosti. Onda možda ipak Kayla odnosi?

Mimi ako bude zvučala kao na MAC-u može da se pozdravi sa pobedom.
Žena leži u kadi i uspijeva ostajati bez daha
E ovo nije lajv, svi su za Mac iz tehničkih razloga morali snimati unapred i rekli su im da treba da zvuče kao da su lajv. Mimi je tamo skakala po studiju dok je snimala vokal da bi delovalo realno kao što skače i na nastupima, ne znajući da će zapravo ovde pola nastupa samo ležati u kadi, tako da zato zvuči loše.

Evo vam primer njenog dobrog nastupa uživo, počinje na 51:00

Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance break 😂 tako sam pročitao.
Dance break u pitanju:

tenor.gif

E ovo nije lajv, svi su za Mac iz tehničkih razloga morali snimati unapred i rekli su im da treba da zvuče kao da su lajv. Mimi je tamo skakala po studiju da bi delovalo realno kao što skače i na nastupima, ne znajući da će zapravo ovde pola nastupa samo ležati u kadi, tako da zato zvuči loše.

Evo vam primer njenog dobrog nastupa uživo, počinje na 51:00

E to već ima smisla! Pa ja rek'o kako to da leži, a zvuči kao da maraton trči i ostaje bez daha, pogotovo što dalje odmiče pjesma. E onda možda ipak bude nešto od nje.

A šta ćemo ako Kojić Keba kupi kartice i oduva sve sa glasovima publike?

Zato sto ishod PZE ipak odredjuju fanovi. A nije dovoljno viralno kao ICS. Mozda i gresim, ali mislim opet nema sansi da ziri da mnogo poena pa tako u zbiru ne moze na prvo mesto. A i Olivera je realna zena.

Ako kojim slucajem pobedi, bice potop pa ESC-u, ili ostaje u polufinalu ili poslednje mesto u finalu. Nadam se da nikad necemo saznati. Ljudi, budimo realni.
Pa fanovi u slučaju kad se zalepe za jednu pesmu a to u ovom slučaju ne postoji.

Plus ona se toliko dominantno izdvojila od drugih da je pobeda na televotingu izvesna kao i kod Breskvice prosle godine. Ili Hurricane pre 5 godina.

A činjenica je i da je RTS dozivljava kao favorita cim su je stavili na kraj drugog pf.

Plus taj srpski momenat uvek jako dobro prodje,tipa Princ koji je pobedio na televotingu pre 2 godine bez ikakve podrske fanova.

Status
Not open for further replies.
Back