Aleksa
Ekspert
Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance break, a pesma produžena za 30 sekundi. Ako ostane ovako kako je, ne verujem, jer slutim da će to delovati poprilično bledo.
Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance break, a pesma produžena za 30 sekundi. Ako ostane ovako kako je, ne verujem, jer slutim da će to delovati poprilično bledo.
Ja na tw video da je na pitanje da li će produžavati pesmu odgovorila "videćete da li će biti potrebno"Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance breaktako sam pročitao.
Mimi ako bude zvučala kao na MAC-u može da se pozdravi sa pobedom.
E ovo nije lajv, svi su za Mac iz tehničkih razloga morali snimati unapred i rekli su im da treba da zvuče kao da su lajv. Mimi je tamo skakala po studiju dok je snimala vokal da bi delovalo realno kao što skače i na nastupima, ne znajući da će zapravo ovde pola nastupa samo ležati u kadi, tako da zato zvuči loše.Žena leži u kadi i uspijeva ostajati bez daha
Dance break u pitanju:Valjda je rekla da je 30 sekundi ostavljeno za dance breaktako sam pročitao.
E to već ima smisla! Pa ja rek'o kako to da leži, a zvuči kao da maraton trči i ostaje bez daha, pogotovo što dalje odmiče pjesma. E onda možda ipak bude nešto od nje.E ovo nije lajv, svi su za Mac iz tehničkih razloga morali snimati unapred i rekli su im da treba da zvuče kao da su lajv. Mimi je tamo skakala po studiju da bi delovalo realno kao što skače i na nastupima, ne znajući da će zapravo ovde pola nastupa samo ležati u kadi, tako da zato zvuči loše.
Evo vam primer njenog dobrog nastupa uživo, počinje na 51:00
Ma možda će napraviti neki mini obred s pšenicom u tih 30 sekundi? To bi mi baš bilo epski i neviđeno.
Pa fanovi u slučaju kad se zalepe za jednu pesmu a to u ovom slučaju ne postoji.Zato sto ishod PZE ipak odredjuju fanovi. A nije dovoljno viralno kao ICS. Mozda i gresim, ali mislim opet nema sansi da ziri da mnogo poena pa tako u zbiru ne moze na prvo mesto. A i Olivera je realna zena.
Ako kojim slucajem pobedi, bice potop pa ESC-u, ili ostaje u polufinalu ili poslednje mesto u finalu. Nadam se da nikad necemo saznati. Ljudi, budimo realni.
RTS ne favorizuje nikoga, verovatno su izvlačili brojeve. Da su hteli sami da određuju sigurno ne bi u isto polufinale stavili Mimi, Princa, Tam, Vukaylu, Maju Nikolić, KurtićaA činjenica je i da je RTS dozivljava kao favorita cim su je stavili na kraj drugog pf.
Плот твист: Таша ишла у Америку да заради да би купила картице и да би побиједила на ПзЕ!A šta ćemo ako Kojić Keba kupi kartice i oduva sve sa glasovima publike?